reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

też ćwiczyłam z Kołakowską ale ja jestem team ciężary, nie lubię skakać. Marzy mi się wrócić na siłownie, ale musieliby otworzyć też kącik z opieką dla dzieci :D
ja bym poszła na siłownie, ale się wstydze :p
spoko @LadyCaro, nie licz na to szczęście, że akurat Tobie przypadnie udział w katastrofie lotniczej 😂 ja w sumie na swoje około 100 lotów nigdy nawet nie załapałam się na jakieś poważne turbulencje, raz tylko koło było zepsute (ale opóźnili start i naprawili) i raz klimatyzacja - nic spektakularnego 😉

Walizka już spakowana? Bo ja już w niedzielę skomponowała zestawy ze wszystkich kupionych specjalnie na wyjazd ciuchów 🤣 i jestem gotowa do pakowania, a mam jeszcze 8 dni😎
taaa, spakowana, ale wlasnie zmienili nam godzine wylotu z 11:45 na 21:20 i jesteśmy strasznie wkurwieni, bo specjalnie wybieraliśmy tak, żeby nie lecieć wieczorem. I odrzucałam hotele, do których godzina wylotu była wieczorem..

reklama
a nie masz generalnie migrenowych bólów głowy przed okresem? Wiele kobiet ma je właśnie przed okresem albo w jego trakcie, są związane z hormonami
Nigdy mnie głowa nie boli, no chyba że jak mam kaca heh. A takich jak wczoraj nie miałam nigdy. Najpierw w dzień, ale wzięłam tabletkę to po ponad godzinie przeszlo. Potem znowu wieczorem mnie chwyciło, ale tak że wyłam z bólu. To było straszne, wszystko mi pulsowało, każdy dźwięk mi przeszkadzał i światło.... Dramat jakiś .

Przypomniał mi się filmik z tik toka jak żona do telefonu męża "wakacje" "spa" "spa dla żony" 😂
najlepsze, że to serio działa 😅

Byliśmy kiedyś u znajomych i poczęstowali nas wyrobem pewnej firmy, o której nigdy nie słyszałam. I rozmawialiśmy o tych "podslychach". Więc wzięłam telefon i zaczęłam powtarzać nazwę tej firmy. Wróciliśmy do domu, zasiadłam na kanapie, włączyłam ig i zaczęłam przeglądać storieski, a tam bum - reklama tej firmy 😅

Dziś oficjalnie 8dpo i 10 dzień po ovi. Myślicie że jak sobie jutro sikne to test będzie jeszcze sfałszowany przez Ovi? Wmawiałam sobie że wytrzymam do soboty bez testowania ale zaczyna mnie nosić 😂
dość duże prawdopodobieńwo, że będzoe sfałszowany. No i jak będzie kreska to dalej Ci nic nie powie - ciaża czy Ovi? niewiadomo.
Jak już tak mocno Cię trzęsie to zrób dla sportu :D może będzie biało to chociaż będziesz wiedzieć, ze ovi się wypłukało

Dziś oficjalnie 8dpo i 10 dzień po ovi. Myślicie że jak sobie jutro sikne to test będzie jeszcze sfałszowany przez Ovi? Wmawiałam sobie że wytrzymam do soboty bez testowania ale zaczyna mnie nosić 😂
może jeszcze być. Ale wiem, że dziewczyny po ovi robią czasem tak, że sikają codziennie na test jednej firmy i obserwują wybarwienie kreski :) jak zniknie i następnego dnia się pojawi, ale będzie słabiutka i następnego dnia się wzmocni, to można podejrzewać, że coś może być na rzeczy :)

Ja miałam kreskę po Ovi, 12 dpo. Wolałabym jej nie widzieć, bo zryła mi głowę i dała nadzieję. Jeśli nie boisz się tego, to sikaj, ale dużo prawdopodobieństwo, że wyjdzie Ovi 😕

Ja też strzykam ovi i nie sikam wcześniej niż 14 po ovi, bo boję się, że wyjdzie jakaś krecha i będę się niepotrzebnie nakręcała. Ale zrób jak uważasz :) Według ulotki niby przez 10 dni zaburza wynik, ale z tego co czytałam kiedyś do niektórym nawet do 12 pokazywało coś na teście.

Dzień dobry we wtorek :)
ja bym poszła na siłownie, ale się wstydze :p

taaa, spakowana, ale wlasnie zmienili nam godzine wylotu z 11:45 na 21:20 i jesteśmy strasznie wkurwieni, bo specjalnie wybieraliśmy tak, żeby nie lecieć wieczorem. I odrzucałam hotele, do których godzina wylotu była wieczorem..
Teraz coś się dzieje z kierunkiem Turcja i Egipt, moja mama w Turcji i godziny przestawione, koleżanka z pracy pojutrze do Egiptu i godziny przestawione ;/ Ja w zeszłym roku jeden lot miałam odwołany - Mediolan, a jeden opóźniony o 6!! godz. - Alicante. Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość, by latać ;p

reklama
Do góry