reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Normalnie masz jeden wiec masz zwiększone szanse.
Serio dziewczyny, nie rozumiem Waszego rozczarowania 2 pęcherzykami- to jest naprawdę dobry efekt! Pamiętaj że przy więcej niż 3 już mogą nie zrobić ci inseminacji. Nie chcą ciąży mnogiej, bo to z zasady ciąża zagrożona.

Także znowu - 2 pęcherzyki to super efekt i niech rosną!
Chyba muszę zmienić nastawienie 🧡 dzięki!

Hej. Wróciłam właśnie od gin. I w 9dc po stosowaniu aromka mam 2 pęcherzyki. Pierwszy w lewym 14x14, drugi w prawym 13x10. Endometrium 5,1 mm. Jest problem ze śluzówka.
Planowana owulacja okiem lekarza sb/nd.
Kolejny monitoring mam w czwartek, więc zobaczymy co przyniesie i czy mogę podejść do inseminacji.
Jestem lekko rozczarowana, że tylko 2 :(
Nie zwiększy to jakoś istotnie szans ciazy.
mi kiedyś lekarz powiedział że jeśli będą 3 pęcherzyki po lekach to nie zrobi mi iui w tym cyklu, bo robią tylko jeśli są 2 albo 1

reklama
Hej. Wróciłam właśnie od gin. I w 9dc po stosowaniu aromka mam 2 pęcherzyki. Pierwszy w lewym 14x14, drugi w prawym 13x10. Endometrium 5,1 mm. Jest problem ze śluzówka.
Planowana owulacja okiem lekarza sb/nd.
Kolejny monitoring mam w czwartek, więc zobaczymy co przyniesie i czy mogę podejść do inseminacji.
Jestem lekko rozczarowana, że tylko 2 :(
Nie zwiększy to jakoś istotnie szans ciazy.
A jaką dawkę aromka miałaś?

Do góry