reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja ćwiczę z Moniką Kołakowską, też bardzo fajna babka, ale ostatnio wróciłam na siłownię- stwierdziłam, że skoro potrącają mi w robocie multisporta, to czas trochę pochodzić 😬
też ćwiczyłam z Kołakowską ale ja jestem team ciężary, nie lubię skakać. Marzy mi się wrócić na siłownie, ale musieliby otworzyć też kącik z opieką dla dzieci :D

reklama
Szpiegują 👀👀
My ze starym mieliśmy ostatnio taką rozmowę totalnie z doopy, że Zełenski zawsze w bluzach chodzi bo akurat w tv go pokazywali.
A później non stop reklamy takich podobnych bluz mi wyskakiwały, jeszcze z naszytą flagą Polski xD
ponoć tak jest, że są "podsłuchy" i jesli o czymś rozmawiasz to angle wyświetlają ci się reklamy danej rzeczy. Często się to zdarza. Tylko dlaczego mi raz wyświetliła się reklama trumien? wtf? 😂

No wiecie, telefony słuchają i później dobierają reklamy 😀robiliśmy kiedyś eksperyment, że ze znajomymi położyliśmy telefony na stole i gadaliśmy o jednym filmiku, którego wcześniej nikt z nas nie oglądał. Po odpaleniu YouTube to była pierwsza propozycja xd
Najbardziej mnie śmieszyło jak kiedyś ciagle wyświetlały mi się reklamy pracy w branży IT z motywem Harrego Pottera bo ja kocham Harrego a do męża się śmialam się zawsze, że IT się kiedyś o mnie upomni - no i zaczęło się upominać 😂
Przypomniał mi się filmik z tik toka jak żona do telefonu męża "wakacje" "spa" "spa dla żony" 😂

Czy możecie mi powiedzieć dlaczego NAGLE zaczęły mi się wyświetlać tik toki "jak przetrwać katastrfoę lotniczą"?? Jak lecę samolotem za 2 dni? no kurva....
Teraz mi się wyświetlają takie filmiki, albo biedne, umierające odratowywane zwierzęta. Tak tik tok, o to mi dokładnie chodziło.
spoko @LadyCaro, nie licz na to szczęście, że akurat Tobie przypadnie udział w katastrofie lotniczej 😂 ja w sumie na swoje około 100 lotów nigdy nawet nie załapałam się na jakieś poważne turbulencje, raz tylko koło było zepsute (ale opóźnili start i naprawili) i raz klimatyzacja - nic spektakularnego 😉

Walizka już spakowana? Bo ja już w niedzielę skomponowała zestawy ze wszystkich kupionych specjalnie na wyjazd ciuchów 🤣 i jestem gotowa do pakowania, a mam jeszcze 8 dni😎

ponoć tak jest, że są "podsłuchy" i jesli o czymś rozmawiasz to angle wyświetlają ci się reklamy danej rzeczy. Często się to zdarza. Tylko dlaczego mi raz wyświetliła się reklama trumien? wtf? 😂
A ja mam zablokowany mikrofon i zdjęcia prawie do wszystkich aplikacji. Te, co bez tego nie działają, a nie widzę potrzeby, żeby miały dostęp do czegoś, to wywalam.

reklama
Do góry