reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja ćwiczę z Moniką Kołakowską, też bardzo fajna babka, ale ostatnio wróciłam na siłownię- stwierdziłam, że skoro potrącają mi w robocie multisporta, to czas trochę pochodzić 😬
też ćwiczyłam z Kołakowską ale ja jestem team ciężary, nie lubię skakać. Marzy mi się wrócić na siłownie, ale musieliby otworzyć też kącik z opieką dla dzieci :D

reklama
Szpiegują 👀👀
My ze starym mieliśmy ostatnio taką rozmowę totalnie z doopy, że Zełenski zawsze w bluzach chodzi bo akurat w tv go pokazywali.
A później non stop reklamy takich podobnych bluz mi wyskakiwały, jeszcze z naszytą flagą Polski xD
ponoć tak jest, że są "podsłuchy" i jesli o czymś rozmawiasz to angle wyświetlają ci się reklamy danej rzeczy. Często się to zdarza. Tylko dlaczego mi raz wyświetliła się reklama trumien? wtf? 😂

No wiecie, telefony słuchają i później dobierają reklamy 😀robiliśmy kiedyś eksperyment, że ze znajomymi położyliśmy telefony na stole i gadaliśmy o jednym filmiku, którego wcześniej nikt z nas nie oglądał. Po odpaleniu YouTube to była pierwsza propozycja xd
Najbardziej mnie śmieszyło jak kiedyś ciagle wyświetlały mi się reklamy pracy w branży IT z motywem Harrego Pottera bo ja kocham Harrego a do męża się śmialam się zawsze, że IT się kiedyś o mnie upomni - no i zaczęło się upominać 😂
Przypomniał mi się filmik z tik toka jak żona do telefonu męża "wakacje" "spa" "spa dla żony" 😂

Czy możecie mi powiedzieć dlaczego NAGLE zaczęły mi się wyświetlać tik toki "jak przetrwać katastrfoę lotniczą"?? Jak lecę samolotem za 2 dni? no kurva....
Teraz mi się wyświetlają takie filmiki, albo biedne, umierające odratowywane zwierzęta. Tak tik tok, o to mi dokładnie chodziło.
spoko @LadyCaro, nie licz na to szczęście, że akurat Tobie przypadnie udział w katastrofie lotniczej 😂 ja w sumie na swoje około 100 lotów nigdy nawet nie załapałam się na jakieś poważne turbulencje, raz tylko koło było zepsute (ale opóźnili start i naprawili) i raz klimatyzacja - nic spektakularnego 😉

Walizka już spakowana? Bo ja już w niedzielę skomponowała zestawy ze wszystkich kupionych specjalnie na wyjazd ciuchów 🤣 i jestem gotowa do pakowania, a mam jeszcze 8 dni😎

ponoć tak jest, że są "podsłuchy" i jesli o czymś rozmawiasz to angle wyświetlają ci się reklamy danej rzeczy. Często się to zdarza. Tylko dlaczego mi raz wyświetliła się reklama trumien? wtf? 😂
A ja mam zablokowany mikrofon i zdjęcia prawie do wszystkich aplikacji. Te, co bez tego nie działają, a nie widzę potrzeby, żeby miały dostęp do czegoś, to wywalam.

reklama
Do góry