reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

tak nie do końca, bo botoks migrenowy się nie podaje w tym miejscu co na zmarszczki :D i nie jest tak łatwo znaleźć kogoś, kto wie jak to zrobić. Ale generalnie toksyna botulinowa to jest dość znany przeciwdziałacz migrenom, pod pewnymi warunkami już jest nawet refundowana w migrenie przewlekłej :)
Wiedziałam że jakiś kruczek jest ;)
Wydaje mi się ze ta lekarka - jak coś to jest z Krakowa i właśnie podaje to na migreny - sama robiła też na sobie, i na migreny i na lwia zmarszczkę;)

reklama
powiedzcie mi, dlaczego np przy zakrokach/bułgarach czuję jeden poślad bardziej a drugi mniej? I mam na jednym pośladzie większy zakwas niż na drugim? No technika jest ta sama, czy to możliwe, ze mam jeden poślad silniejszy niż drugi? xD

no ogólnie właśnie staram się pochylać, bo chce wiekszy nacisk na poślady.
A np na tej nodze, gdzie poślad pali bardziej to cieżej mi utrzymać równowagę
Mięśnie głębokie sa takze odpowiedzialne za rownowage. Nagraj sie, zobacz czy jest jakas roznica, ale moim zdaniem moze tak byc ze jedna strona silniejsza. Mam tak, lewa noga slabsza, lewa reka, wieksze zakwasy o w trakcie cwiczen bardziej pali,

Czy możecie mi powiedzieć dlaczego NAGLE zaczęły mi się wyświetlać tik toki "jak przetrwać katastrfoę lotniczą"?? Jak lecę samolotem za 2 dni? no kurva....
Teraz mi się wyświetlają takie filmiki, albo biedne, umierające odratowywane zwierzęta. Tak tik tok, o to mi dokładnie chodziło.

Wiedziałam że jakiś kruczek jest ;)
Wydaje mi się ze ta lekarka - jak coś to jest z Krakowa i właśnie podaje to na migreny - sama robiła też na sobie, i na migreny i na lwia zmarszczkę;)
lwia zmarszczka to jest jedno z niewielu miejsc, które się pokrywają ze standardowymi miejscami na bycie młodą :D (to jest to między brwiami, nie?) migrenowy botoks robi się np. na linii włosów na czole i na potylicy z tego co kojarzę. I powtarza się co 3 miesiące.

Ja u siebie się jakiś czas temu rozglądałam i nie znalazłam nikogo zaufanego. Niestety leki na migrenę przewlekła mają mnóstwo skutków ubocznych, są to często leki na inne schorzenia, przede wszystkim na padaczkę. Jeden mnie usypiał tak, że nie byłam w stanie funkcjonować i 20h na dobę spałam, nie byłam w stanie pracowac. Po innym nie byłam w stanie jeść i spożywałam 200 kcal dziennie max, co kończylo się omdleniami i drastycznym spadkiem morfologii. No i ten drugi prowadzi do poważnych uszkodzeń płodu i należy na kilka miesięcy przed rozpoczęciem starań odstawić. W efekcie jest jak jest 🤷‍♀️

Czy możecie mi powiedzieć dlaczego NAGLE zaczęły mi się wyświetlać tik toki "jak przetrwać katastrfoę lotniczą"?? Jak lecę samolotem za 2 dni? no kurva....
Teraz mi się wyświetlają takie filmiki, albo biedne, umierające odratowywane zwierzęta. Tak tik tok, o to mi dokładnie chodziło.
Szpiegują 👀👀
My ze starym mieliśmy ostatnio taką rozmowę totalnie z doopy, że Zełenski zawsze w bluzach chodzi bo akurat w tv go pokazywali.
A później non stop reklamy takich podobnych bluz mi wyskakiwały, jeszcze z naszytą flagą Polski xD

Szpiegują 👀👀
My ze starym mieliśmy ostatnio taką rozmowę totalnie z doopy, że Zełenski zawsze w bluzach chodzi bo akurat w tv go pokazywali.
A później non stop reklamy takich podobnych bluz mi wyskakiwały, jeszcze z naszytą flagą Polski xD
No wiecie, telefony słuchają i później dobierają reklamy 😀robiliśmy kiedyś eksperyment, że ze znajomymi położyliśmy telefony na stole i gadaliśmy o jednym filmiku, którego wcześniej nikt z nas nie oglądał. Po odpaleniu YouTube to była pierwsza propozycja xd
Najbardziej mnie śmieszyło jak kiedyś ciagle wyświetlały mi się reklamy pracy w branży IT z motywem Harrego Pottera bo ja kocham Harrego a do męża się śmialam się zawsze, że IT się kiedyś o mnie upomni - no i zaczęło się upominać 😂

ja ćwiczę od lutego z różnymi kanałami na yt i właśnie przeżywam kryzys :D to znaczy ćwiczę, ale zajebiście mi się nie chce
dlatego tez korzystam z apki, bo włączę sobie jakiś serial, ćwiczę i jakoś leci. A jak mąż zadowolony z efektów to czego chcieć więcej ;) Ale to każdy musi znaleźć coś dla siebie co mu będzie odpowadało

reklama
Do góry