reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dziewczyny, może żeby się rozruszać przy poniedziałku to pogadamy o tipach? Ostatnio były tipy na sprzątanie to teraz może o kuchennych. Co się Wam sprawdza w kuchni? Jakie macie sposoby na przechowywanie, organizację, może zakupy? A może jakieś szybkie posiłki? A może w ogóle nie gotujecie i jecie na mieście ? 🙂

reklama
ja tak samo, mój organizm potrzebuje 💩 rano więc musiałabym cały dzień trzymać az wrócę do domu 😂 a to nie na moje siły
no ja teraz tak mam. 2 dni nie byłam w kiblu i teraz jestem w pracy i czuje, ze jakbym była w domu to bym normalnie poszła się załatwić a tak to będę cały dzień z tym wszystkim siedzieć 😂

Dziewczyny, może żeby się rozruszać przy poniedziałku to pogadamy o tipach? Ostatnio były tipy na sprzątanie to teraz może o kuchennych. Co się Wam sprawdza w kuchni? Jakie macie sposoby na przechowywanie, organizację, może zakupy? A może jakieś szybkie posiłki? A może w ogóle nie gotujecie i jecie na mieście ? 🙂
ja wszystko co się da mrożę. Robię więcej czy to sosów do makaronu, kotletów, różnych rzeczy i np jak mój Stary jest na home office to tylko odmraża, dogotowuje węgiel i ma gotowy obiad.

@Brownie1992 🤗 polecałaś Cerave - czy te emulsje się pienią? Czy wcierasz w skórę czy na gąbce?
Ja mam balsam ten do ciała w zakręcanym pudełku i on jest fajny gesty. Do twarzy żel się lekko pieni.Jeśli chodzi o żel do ciała to ja teraz mam Sylveco delikatny żel do ciała wychodzi po prostu taniej, a nie robi mi krzywdy ani nie przesusza. Ja zawsze na gąbce bo mam problem na tyłku z rogowaceniem okolomieszkowym wiec jadę tą ostrzejsza strona. Mało to ekologiczne bo trzeba gąbkę wymieniać często No ale trudno nie da sie być zawsze super eko 🙂

My że Starym planujemy w piątki jadłospis na cały tydzień, pod to robimy zakupy w piątki lub soboty. Niedziele przeważnie najwięcej gotujemy, tak by w tygodniu nie musieć tego robić. I to się u nas fajnie sprawdza, bo jak po pracy w pon/ wt jeszcze mamy siły, tak np. w czwartek po pracy ledwo zrobimy kolację, a tak to lezing i odpoczynek

reklama
No to właśnie jestem na tym etapie, kondycja mojej skóry mówi "nie" żelom za 12 ziko 🥲😆
ale są np fajne, niedrogie pianki z Ziaji i one też są deliaktne dość
1684133758596.png

Do góry