Panda91
Fanka BB :)
Tak, wszystko jest okBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wszystko jest okBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?![]()
bardzo dobrze. GratulacjeBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?![]()
@KaMaLi na kiedy Cię wpisać na testowanie bo chyba mi nie podałaś daty.
I tym oto sposobem utrzymała się tendencja, że pierwsza założycielka wątku kresek miesięcznych jest na mamusiach.Dziewczynki, w zwiazku z tym, ze u mnie chyba wszysto "pewne". To bede Was podczytywać i wysyłać Wam same super moce. Jestem z każdą z Was serduchem i trzymam kciuki jak sie danie będę już pisać o sobie. Dziekuje Kazdej z Was, która wypowiedziała sie w moim przypadku, nie zostawila bez odpowiedzi... każdej, która w moich pierwszych testach widziała ten CIEŃ. idziemy rosnąć na mamuśki. Ale zostaje z Wami do konca maja, by wspierać, i w każdym następnym miesiacu starań, aż do stycznia!
Zarażam ciąża, słońcem i uśmiechem. Trzymajcie Sie. Dziekuje raz jeszcze![]()
faktycznie! Ale moj post był, hmm, bardzo chciany, a później skasowany, a nazwe moge zmienic dopiero w czerwcu. Mam nadzieje, ze mnie jeszcze usłyszycieI tym oto sposobem utrzymała się tendencja, że pierwsza założycielka wątku kresek miesięcznych jest na mamusiach.
ja tak samo, mój organizm potrzebujeJa dziś w nocy spałam bardziej w wannie niż w łóżku, bo bóle okresowe. Chciałam wytrwać bez tabletki, bo też gdzieś się naczytałam, że obniżają płodność, ale nie wytrzymałam już i po 2h i zażarłam ;p A, że ostatnio żywiłam się samym cukrem i glutenem, to nie dziwie się, że aż takie bóle mnie wzięły. I jak już wzięły mnie te bóle i leżałam w wannie to też się wymoczyłam we własnym smutku, że żyję się nadzieją miesiąc a na końcu czeka ból.
A co do kupy - ja robię wszędzie i w każdych okolicznościach ;D kiedyś też tak miałam, że na wyjazdach się blokowałam - ale to przez zmianę rutyny i żarcia. Ja walę w pracy codziennie i się nie przejmuje ;p