Panda91
Fanka BB :)
Tak, wszystko jest ok Spokojnie możesz już iść na Mamuśki, a my życzymy nudnych 9 miesięcyBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wszystko jest ok Spokojnie możesz już iść na Mamuśki, a my życzymy nudnych 9 miesięcyBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?
bardzo dobrze. GratulacjeBeta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2
Chyba dobrze?
@KaMaLi na kiedy Cię wpisać na testowanie bo chyba mi nie podałaś daty.
I tym oto sposobem utrzymała się tendencja, że pierwsza założycielka wątku kresek miesięcznych jest na mamusiach.Dziewczynki, w zwiazku z tym, ze u mnie chyba wszysto "pewne". To bede Was podczytywać i wysyłać Wam same super moce. Jestem z każdą z Was serduchem i trzymam kciuki jak sie da nie będę już pisać o sobie. Dziekuje Kazdej z Was, która wypowiedziała sie w moim przypadku, nie zostawila bez odpowiedzi... każdej, która w moich pierwszych testach widziała ten CIEŃ. idziemy rosnąć na mamuśki. Ale zostaje z Wami do konca maja, by wspierać, i w każdym następnym miesiacu starań, aż do stycznia!
Zarażam ciąża, słońcem i uśmiechem. Trzymajcie Sie. Dziekuje raz jeszcze
faktycznie! Ale moj post był, hmm, bardzo chciany, a później skasowany, a nazwe moge zmienic dopiero w czerwcu. Mam nadzieje, ze mnie jeszcze usłyszycie dziekuje WamI tym oto sposobem utrzymała się tendencja, że pierwsza założycielka wątku kresek miesięcznych jest na mamusiach.
ja tak samo, mój organizm potrzebuje rano więc musiałabym cały dzień trzymać az wrócę do domu a to nie na moje siłyJa dziś w nocy spałam bardziej w wannie niż w łóżku, bo bóle okresowe. Chciałam wytrwać bez tabletki, bo też gdzieś się naczytałam, że obniżają płodność, ale nie wytrzymałam już i po 2h i zażarłam ;p A, że ostatnio żywiłam się samym cukrem i glutenem, to nie dziwie się, że aż takie bóle mnie wzięły. I jak już wzięły mnie te bóle i leżałam w wannie to też się wymoczyłam we własnym smutku, że żyję się nadzieją miesiąc a na końcu czeka ból.
A co do kupy - ja robię wszędzie i w każdych okolicznościach ;D kiedyś też tak miałam, że na wyjazdach się blokowałam - ale to przez zmianę rutyny i żarcia. Ja walę w pracy codziennie i się nie przejmuje ;p