reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzien dobry po weekendzie! W sobotę badalam bete i progesteron. Czekam na wyniki jak na zbawienie. W sobote znowu sobie nasikalam i juz jest zacnie... ale mam nerwy :/ ileż można czekać... dzisiaj mam ostatni dzień duphastonu... boje sie, że jak odstawie to przyjdzie @ ...
skoro test pozytywny to nie odstawiałabym duphastonu do wyników przyrostu.

Cześć dziewczyny! Co za pogoda, ze skrajności w skrajność 😥
U mnie 31dc, czekam grzecznie na okres. No może nie grzecznie. Wypatruje go okropnie, chociaż wiem że tam się wszystko poprzestawiało i jeśli przyjdzie w ciągu kolejnych 2 tygodni to będzie cud 🤡 ale jeśli dostanę go dopiero na koniec maja, to tak sobie myśle, że nawet na czerwcowe testowanie nie wiem czy się załapie 🤣 tak więc trzymajcie kciuki aby okres przyszedł jak najszybciej 😩

Beta 11 maj 6,7
Beta 13 maj 36,2
Progesteron 15,2

Chyba dobrze? 🥰

Załączniki

• a73e001d-ac87-4847-b14e-77a2aa93d957.jpeg
    a73e001d-ac87-4847-b14e-77a2aa93d957.jpeg
    56,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry