Avy
Fanka BB :)
Chcesz nam o tym opowiedzieć?Jak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcesz nam o tym opowiedzieć?Jak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Jak nas wszystkie. Niestety zycie nie jest sprawiedliweJak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Widzę że przeszkadza Ci moja wypowiedźChcesz nam o tym opowiedzieć?
Serio? Spytała czy chcesz o tym opowiedzieć, bliżej tu raczej do empatii i chęci wsparcia … raczej dała do zrozumienia, że jeśli chcesz coś z siebie wyrzucić to chętnie Cie tu wysłuchamy.Widzę że przeszkadza Ci moja wypowiedź
Nie, absolutnie. Podpisuję się pod tym co napisałaś w pełni. Po prostu myślałam, że coś się wydarzyło i może będziesz chciała się tym podzielić.Widzę że przeszkadza Ci moja wypowiedź
Jak każda z nas. A długo się staracie?Jak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Mnie to zadziwia jak to się dzieje, że ci ludzie są tak płodni. Paląc ruskie pety na potęgę, pochłaniając alkohol litrami Nie wiem, nie wiem.Powiem Wam, ze jak mnie oczywiście tez smuci, ze ktos wpada, a ja nie moge zajść, to bardziej mnie smuci to ze patlogia narobi sobie dzieci bez problemu. W duzej mierze jak ktos wpadnie i decyduje sie urodzić to kocha to dziecko i dba, a taka patologia... tyle wspanialych dzieci, ktore zasluguja na szczescie.
Mi nie może wyjść z glowy ten biedny Kamilek... i ze tam jeszcze z tymi kurwiszczami 5 dzieci mieszkala...?