reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

A i jeszcze raz Was przepraszam (przepraszalam z 2 miesiące temu) ze pisze jak potluczona, bez polskich znakow i ze slaba interpunkcja. Przyznaje, ze na telefonie nie chce mi sie. Ale umiem dobrze pisac, zeby nie bylo
Za to trzeba przepraszać? W takim razie ja przepraszam, że stawiam przecinki w nieodpowiednim miejscu lub wcale 🫣 Ja akurat nie umiem dobrze pisać 😅

reklama
A w ogóle apropo problemów z dwójką to podobno nasze kible mają złą pozycję do tego.
Bo siedzi się na nich jak na krześle a do 💩 powinno się mieć nogi wyżej i zad bardziej wypięty.

A i jeszcze raz Was przepraszam (przepraszalam z 2 miesiące temu) ze pisze jak potluczona, bez polskich znakow i ze slaba interpunkcja. Przyznaje, ze na telefonie nie chce mi sie. Ale umiem dobrze pisac, zeby nie bylo
Luzik ;) Nie przejmuj się pierdołami :)

No to na kij mu diagnostyka póki co ;) Niech zacznie szamać odpowiedzialnie to pewnie bóle brzucha i wzdęcia mu przejdą :D Wiem co mówię, bo mój też je byleco a później bręczy :D
z diagnostyką żołądka to jeszcze spoko bo gastroskopia ale z jelitami już dużo gorzej. Ja mam odkąd pamiętam wzdęcia, zaparcia, problemy z wypróżnianiem, czasami bóle brzucha, przelewanie, bulgotanie i inne 🤷🏻‍♀️ trafić na dobrego lekarza od jelit to cud. Raz lekarka mi powiedziała, że nic dziwnego, że mam zaparcia skoro w pracy jem bułkę 😅 no ale jakoś ludzie jedzą jedną bułkę dziennie i robią 💩 🤷🏻‍♀️

I jem w miarę zdrowo a problemy i tak mam 🤷🏻‍♀️

z diagnostyką żołądka to jeszcze spoko bo gastroskopia ale z jelitami już dużo gorzej. Ja mam odkąd pamiętam wzdęcia, zaparcia, problemy z wypróżnianiem, czasami bóle brzucha, przelewanie, bulgotanie i inne 🤷🏻‍♀️ trafić na dobrego lekarza od jelit to cud. Raz lekarka mi powiedziała, że nic dziwnego, że mam zaparcia skoro w pracy jem bułkę 😅 no ale jakoś ludzie jedzą jedną bułkę dziennie i robią 💩 🤷🏻‍♀️

I jem w miarę zdrowo a problemy i tak mam 🤷🏻‍♀️
O moj ciagle ma bulgotanie i przelewnie tez

Daj znać po jak wrażenia, może też się wybierzemy bo oboje lubimy 🙂

A ja właśnie robię sałatkę makaronową (makaron z soczewicy ofc) na jutro do pracy :)
Trzaskam testy do egzaminu i nie jestem usatysfakcjonowana wynikami.
Mój chłop na meczu u ojca.

@AScarlett koniecznie daj znać jak nowi Guardiansi, bo też lubimy Marvela :)

my chyba pójdziemy w środę :)
Guardians Of The Galaxy GIF by Marvel Studios
Polecam iść! Uśmiałam się setnie. I nawet wzruszyłam w paru momentach.
Juz dawno się dobrze nie bawiłam na Marvelu, wszystkie ostatnie to był zawód dla mnie.
Także ta część polecam z czystym sumieniem.

A w ogóle apropo problemów z dwójką to podobno nasze kible mają złą pozycję do tego.
Bo siedzi się na nich jak na krześle a do 💩 powinno się mieć nogi wyżej i zad bardziej wypięty.
tak, moi rodzice mają taki podnóżek w toalecie żeby nogi były wyżej

reklama
Guardians Of The Galaxy GIF by Marvel Studios
Polecam iść! Uśmiałam się setnie. I nawet wzruszyłam w paru momentach.
Juz dawno się dobrze nie bawiłam na Marvelu, wszystkie ostatnie to był zawód dla mnie.
Także ta część polecam z czystym sumieniem.
No to już wiem co będę robiła w następny weekend :)
W ogóle już od roku czekam i doczekać się nie mogę Oppenheimera (premiera w lipcu) :)

Do góry