reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mnie to zadziwia jak to się dzieje, że ci ludzie są tak płodni. Paląc ruskie pety na potęgę, pochłaniając alkohol litrami 🙄 Nie wiem, nie wiem.
No ja wlasnie też nie wiem już. Wez np przebadaj takich patusow. Zbadaj im tsh, nasienie, zrob moni. Nie beda zdrowi. Ale dzieci jedno za drugim... o co chodzi temu światu.

reklama
Mnie to zadziwia jak to się dzieje, że ci ludzie są tak płodni. Paląc ruskie pety na potęgę, pochłaniając alkohol litrami 🙄 Nie wiem, nie wiem.
Dokładnie, człowiek trzęsie się nad każdym zamówieniem "fast food bo jaki to grzech przeciw płodności , nad wypitym alkoholem raz na czas czy czipsami....a to wszystko jest takie nie fer

Dokładnie, człowiek trzęsie się nad każdym zamówieniem "fast food bo jaki to grzech przeciw płodności , nad wypitym alkoholem raz na czas czy czipsami....a to wszystko jest takie nie fer
Ja już szczerze mówiąc nad niczym sie nie trzęsę xD teraz w weekend Stary jaral fajki i latalo mi to. Nie chce mi sie podporządkowywać życia pod cos,co sie moze nigdy nie wydarzyć.
Ale ja jestem stara zgorzkniala babą jeśli chodzi o starania.

Ja już szczerze mówiąc nad niczym sie nie trzęsę xD teraz w weekend Stary jaral fajki i latalo mi to. Nie chce mi sie podporządkowywać życia pod cos,co sie moze nigdy nie wydarzyć.
Ale ja jestem stara zgorzkniala babą jeśli chodzi o starania.
Wiadomo, z niczym nie można przesadzać, ja tylko daje kontrast temu, że ktoś ma podejście, że rzucenie palenia może mu pomóc w zajściu w ciążę, a są osoby co mają to gdzieś i trują swoje dziecko....I nie myślą o konsekwencjach , tylko o sobie.

Jak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Chyba każda z nas ma podobnie.
Ja też zadaje sobie pytanie, czemu znajome już w kolejnych ciążach, e dzieci. A ja pierwszego nie mogę utrzymać..
No nic, kiedyś przyjdzie pora. Kiedyś przyjdzie ten czas.

Powiem Wam, ze jak mnie oczywiście tez smuci, ze ktos wpada, a ja nie moge zajść, to bardziej mnie smuci to ze patlogia narobi sobie dzieci bez problemu. W duzej mierze jak ktos wpadnie i decyduje sie urodzić to kocha to dziecko i dba, a taka patologia... tyle wspanialych dzieci, ktore zasluguja na szczescie.
Mi nie może wyjść z glowy ten biedny Kamilek... i ze tam jeszcze z tymi kurwiszczami 5 dzieci mieszkala...?
I gdzieś widziałam reportaż, że ta matka z kolejnym w ciąży.

reklama
Do góry