reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mnie to zadziwia jak to się dzieje, że ci ludzie są tak płodni. Paląc ruskie pety na potęgę, pochłaniając alkohol litrami 🙄 Nie wiem, nie wiem.
No ja wlasnie też nie wiem już. Wez np przebadaj takich patusow. Zbadaj im tsh, nasienie, zrob moni. Nie beda zdrowi. Ale dzieci jedno za drugim... o co chodzi temu światu.

reklama
Mnie to zadziwia jak to się dzieje, że ci ludzie są tak płodni. Paląc ruskie pety na potęgę, pochłaniając alkohol litrami 🙄 Nie wiem, nie wiem.
Dokładnie, człowiek trzęsie się nad każdym zamówieniem "fast food bo jaki to grzech przeciw płodności , nad wypitym alkoholem raz na czas czy czipsami....a to wszystko jest takie nie fer

Dokładnie, człowiek trzęsie się nad każdym zamówieniem "fast food bo jaki to grzech przeciw płodności , nad wypitym alkoholem raz na czas czy czipsami....a to wszystko jest takie nie fer
Ja już szczerze mówiąc nad niczym sie nie trzęsę xD teraz w weekend Stary jaral fajki i latalo mi to. Nie chce mi sie podporządkowywać życia pod cos,co sie moze nigdy nie wydarzyć.
Ale ja jestem stara zgorzkniala babą jeśli chodzi o starania.

Ja już szczerze mówiąc nad niczym sie nie trzęsę xD teraz w weekend Stary jaral fajki i latalo mi to. Nie chce mi sie podporządkowywać życia pod cos,co sie moze nigdy nie wydarzyć.
Ale ja jestem stara zgorzkniala babą jeśli chodzi o starania.
Wiadomo, z niczym nie można przesadzać, ja tylko daje kontrast temu, że ktoś ma podejście, że rzucenie palenia może mu pomóc w zajściu w ciążę, a są osoby co mają to gdzieś i trują swoje dziecko....I nie myślą o konsekwencjach , tylko o sobie.

Jak ja kurde wkurzam się jak inne mają wpadki z ciążami a ja nie mogę zajść.
Chyba każda z nas ma podobnie.
Ja też zadaje sobie pytanie, czemu znajome już w kolejnych ciążach, e dzieci. A ja pierwszego nie mogę utrzymać..
No nic, kiedyś przyjdzie pora. Kiedyś przyjdzie ten czas.

Powiem Wam, ze jak mnie oczywiście tez smuci, ze ktos wpada, a ja nie moge zajść, to bardziej mnie smuci to ze patlogia narobi sobie dzieci bez problemu. W duzej mierze jak ktos wpadnie i decyduje sie urodzić to kocha to dziecko i dba, a taka patologia... tyle wspanialych dzieci, ktore zasluguja na szczescie.
Mi nie może wyjść z glowy ten biedny Kamilek... i ze tam jeszcze z tymi kurwiszczami 5 dzieci mieszkala...?
I gdzieś widziałam reportaż, że ta matka z kolejnym w ciąży.

reklama
Do góry