reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dla mnie to większość piosenek co dali na tą Eurowizję jest asłuchalna 😅 Chociaż nawet mi się podoba ta ze Szwecji, Loreen, kobieta ma kawał głosu, dzisiaj nawet w radio leciała ta jej piosenka to całkiem spoko. Ale ona już kiedyś wygrała Eurowizję z inną piosenka
Mi się tej gość z Cypru podobał.
Czekam na Finlandię;) mieli mega zryty występ i czekam na powtorke

reklama
Dla mnie to większość piosenek co dali na tą Eurowizję jest asłuchalna 😅 Chociaż nawet mi się podoba ta ze Szwecji, Loreen, kobieta ma kawał głosu, dzisiaj nawet w radio leciała ta jej piosenka to całkiem spoko. Ale ona już kiedyś wygrała Eurowizję z inną piosenka
Asluchalna <3
Ja bym chciala, zeby wygraly Czechy, chociaż na żywo nie brzmią tak dobrze jak na nagraniu.
No i Alessandra i Qeen of the Kings mi sie podoba - przysiady do tego wchodzą jak złoto.

Asluchalna <3
Ja bym chciala, zeby wygraly Czechy, chociaż na żywo nie brzmią tak dobrze jak na nagraniu.
No i Alessandra i Qeen of the Kings mi sie podoba - przysiady do tego wchodzą jak złoto.
Ona też spoko, tzn wpada w ucho ta jej piosenka chociaż dla mnie to zawiewa takim electro house z 2013 roku xd

To w międzyczasie wrzucę Wam wyniki mojego TSH. 3 miesiące temu było 2,7 i się zastanawiałam czy się da się bez leków 😏 Da się! 😍

Screenshot_2023-05-13-20-34-03-379_com.mi.globalbrowser.jpg

Cześć! Ja dziś cały dzień spędziłam w pracy. Teraz dogorywam na kanapie oglądając Eurowizję. 😅 Co do podróżniczych marzeń to u mnie Islandia, Norwegia, Jordania i Gruzja. Na tej liście była też Czarnogóra, ale tam już miałam okazję być. Każdy z tych krajów chciałabym objechać. Ogólnie to marzy mi się podróżowanie, ale najczęściej kończy się to u nas na podróżach palcem po mapie.

reklama
Do góry