reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja sobie mysle, ze moze pojde ze 3x co 2tyg a potem raz w miesiacu i zobaczę jaki bedzie efekt
odpaliłam forum na chwilę i akurat na tej stronie, więc zanim nadrobię to od razu odpiszę- mnie się kobido zajebiscie podobało, czułam się mega zrelaksowana i również chciała chodzić regularnie ALE🥺 to jest masaż wykonywany na olejku żeby poślizg był i mega mnie zapchało😭 trzy miesiące odzyskiwała równowagę i pomógł w zasadzie laserowy peeling węglowy. Powiedziano mi, że nie da się robić tego masażu bez olejku bo musi być podłóg, a ja nie mogę olejków i pochodzone🙄

reklama
Jest i nasza bejba
Eurovision Blanca GIF by HOUSE OF MONA

Juz nawet jest na gifach 🤣🤣

odpaliłam forum na chwilę i akurat na tej stronie, więc zanim nadrobię to od razu odpiszę- mnie się kobido zajebiscie podobało, czułam się mega zrelaksowana i również chciała chodzić regularnie ALE🥺 to jest masaż wykonywany na olejku żeby poślizg był i mega mnie zapchało😭 trzy miesiące odzyskiwała równowagę i pomógł w zasadzie laserowy peeling węglowy. Powiedziano mi, że nie da się robić tego masażu bez olejku bo musi być podłóg, a ja nie mogę olejków i pochodzone🙄
:(
Moja skora kocha olejki i tluste, geste formuly, wiec biere

reklama
Dokładnie. Dobrze, że wygląda. Mi się w ogóle nie podoba jej BEEEJBAA.. 🥺
Dla mnie to większość piosenek co dali na tą Eurowizję jest asłuchalna 😅 Chociaż nawet mi się podoba ta ze Szwecji, Loreen, kobieta ma kawał głosu, dzisiaj nawet w radio leciała ta jej piosenka to całkiem spoko. Ale ona już kiedyś wygrała Eurowizję z inną piosenka

Do góry