reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dla mnie to większość piosenek co dali na tą Eurowizję jest asłuchalna 😅 Chociaż nawet mi się podoba ta ze Szwecji, Loreen, kobieta ma kawał głosu, dzisiaj nawet w radio leciała ta jej piosenka to całkiem spoko. Ale ona już kiedyś wygrała Eurowizję z inną piosenka
Mi się tej gość z Cypru podobał.
Czekam na Finlandię;) mieli mega zryty występ i czekam na powtorke

reklama
Dla mnie to większość piosenek co dali na tą Eurowizję jest asłuchalna 😅 Chociaż nawet mi się podoba ta ze Szwecji, Loreen, kobieta ma kawał głosu, dzisiaj nawet w radio leciała ta jej piosenka to całkiem spoko. Ale ona już kiedyś wygrała Eurowizję z inną piosenka
Asluchalna <3
Ja bym chciala, zeby wygraly Czechy, chociaż na żywo nie brzmią tak dobrze jak na nagraniu.
No i Alessandra i Qeen of the Kings mi sie podoba - przysiady do tego wchodzą jak złoto.

Asluchalna <3
Ja bym chciala, zeby wygraly Czechy, chociaż na żywo nie brzmią tak dobrze jak na nagraniu.
No i Alessandra i Qeen of the Kings mi sie podoba - przysiady do tego wchodzą jak złoto.
Ona też spoko, tzn wpada w ucho ta jej piosenka chociaż dla mnie to zawiewa takim electro house z 2013 roku xd

To w międzyczasie wrzucę Wam wyniki mojego TSH. 3 miesiące temu było 2,7 i się zastanawiałam czy się da się bez leków 😏 Da się! 😍

Screenshot_2023-05-13-20-34-03-379_com.mi.globalbrowser.jpg

Cześć! Ja dziś cały dzień spędziłam w pracy. Teraz dogorywam na kanapie oglądając Eurowizję. 😅 Co do podróżniczych marzeń to u mnie Islandia, Norwegia, Jordania i Gruzja. Na tej liście była też Czarnogóra, ale tam już miałam okazję być. Każdy z tych krajów chciałabym objechać. Ogólnie to marzy mi się podróżowanie, ale najczęściej kończy się to u nas na podróżach palcem po mapie.

reklama
Do góry