Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba każdy chilluje przy takiej pogodzieAz weszłam sprawdzić czy mi się powiadomienia je popsuły
O swojej teściowej nie będę się rozpisywać, ona z tej grupy nieprzystępnych, raczej ciężka w obsłudze i wiedzącą wszystko najlepiej.Dzień dobry dziewczęta, zgodnie z wczorajszymi prośbami dzisiejszy temat to Wasze historie o teściowych i teściach Mogą być zabawne, mogą być przypałowe.
Ale mam dla Was jeszcze inny temat, gdyby ktoś nie chciał się wypowiadać. Wasze wymarzone miejsce gdzie chciałybyście pojechać, a gdzie jeszcze nie byłyście Miłej soboty!
tak ja mam to samo. Ostatnio nawet moj mnie kopie pradem ;p wystarczy ze idziemy obok siebie nawet mnie nie dotkie ale blisko trzyma reke i ciach hehehe.Czy was tez tak cały czas kopie prąd czegokolwiek nie dotkniecie?? Szlag mnie chce trafić, boje się drzwi od samochodu dotknąć albo chociażby kota, bo zaraz dostaje pstryczka
kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?Dziewczyny nadal nie mam @ czy w zwiazku z tym moge wziasc primolut zeby ja wywolac ? Testy negatywne a cykl pewnie bedzie 40 dniowy znowu.
test owu pokazal mi sie pozytywny 28/29 kwietnia kochalismy sie 27,28,29 i 30 kwietnia. Testy ciazowe sa negatywne.kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?