reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Hej, u nas dzisiaj także przepiękna pogoda jest już 19 stopni a ma być 22 😍☀️
Szykujemy się właśnie do wyjścia, najpierw jedziemy nad jeziorko później do moich rodziców na grilla. 🍽️ Także dzisiaj błogi chill, jedzonko, piwko i opalanie ⛱️😊😎
Miłego weekendu! ☀️

reklama
Dzień dobry dziewczęta, zgodnie z wczorajszymi prośbami dzisiejszy temat to Wasze historie o teściowych i teściach 🤣 Mogą być zabawne, mogą być przypałowe.
Ale mam dla Was jeszcze inny temat, gdyby ktoś nie chciał się wypowiadać. Wasze wymarzone miejsce gdzie chciałybyście pojechać, a gdzie jeszcze nie byłyście 😊 Miłej soboty!
Ja marzę o tym, by zwiedzić wszystkie Wyspy Kanaryjskie 🥰 Byliśmy już na Gran Canarii, Fuerteventurze, Lanzarote i Lobos 😍 Została nam Teneryfa i kilka mniej popularnych i mniejszych, mam nadzieje że nam się uda 😍

Dziewczyny czy po inozytolu zwiększa się ilość śluzu?
Nie wiem czy mam jakieś upławy czy jak, niby nic mnie nie swędzi i nie pachnie brzydko ale tyle śluzu to ja nigdy nie miałam 😳

Dziewczyny czy po inozytolu zwiększa się ilość śluzu?
Nie wiem czy mam jakieś upławy czy jak, niby nic mnie nie swędzi i nie pachnie brzydko ale tyle śluzu to ja nigdy nie miałam 😳
Po Inozytolu nie pamiętam już, ale po witaminie E na pewno. Ciągle mokro w gaciach. Więc jeśli nie ma objawów infekcji to nie powinno to być nic złego 🙂

Dzień dobry dziewczęta, zgodnie z wczorajszymi prośbami dzisiejszy temat to Wasze historie o teściowych i teściach 🤣 Mogą być zabawne, mogą być przypałowe.
Ale mam dla Was jeszcze inny temat, gdyby ktoś nie chciał się wypowiadać. Wasze wymarzone miejsce gdzie chciałybyście pojechać, a gdzie jeszcze nie byłyście 😊 Miłej soboty!
Ja teściów mam naprawdę spoko, nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Jedynie teściu jest dość staromodny i kościelny, więc lubię go specjalnie irytować 😁 Teściowa oczywiście dba o synów i się nimi interesuje jak to mama, ale uważa że każdy z nich jest dorosły i ma podejmować własne decyzje i generalnie w jakimś wieku każde dziecko powinno dostać kopa w tyłek i się wyprowadzić, tak więc w życie nam się nie wtrąca 😅
Moje wymarzone miejsce? Dużo tego, serio 😩 Moim największym marzeniem jest zwiedzić wszystkie stany USA jak i objazdówka po Kanadzie. Chciałabym również zobaczyć kiedyś Japonię i Chiny (Pekin, Shanghai i Hong-Kong), Nową Zelandię. A z takich bardziej nieosiągalnych to chciałabym popłynąć na przylądek Horn - aby znaleźć się na końcu świata 😁

Ja bym chciała się powspinać w Yosemite albo zrobić inna ścianę 1000 metrów. Na razie najwiecej zrobiłam 550 - a zajęło to 10 godz :D

Jeżeli weekend to u nas same przyjemności, zero sprzątania, treningi, jedzenie, znajomi, seksy, spacery:)))
Yosemite National Park jest mega. Co prawda ja sie nie wspinalam, tylko zwiedzalam, ale widoki zachwycające. Generalnie cała California jest godna uwagi. Największe wrażenie zrobiła na mnie jednak Dolina Śmierci i z wielką chęcią wróciłabym tam ponownie.

reklama
Do góry