Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciagna mnie tylko jajniki jak na okres ale podejrzewam ze znowu cykl 40 dni bedzie. Wszytsko mam unormowane juz nawet tsh ladne.kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?
rozumiem ale pytam czy wiesz kiedy była owulacja i czymś potwierdzona?ciagna mnie tylko jajniki jak na okres ale podejrzewam ze znowu cykl 40 dni bedzie. Wszytsko mam unormowane juz nawet tsh ladne.
tylko testamirozumiem ale pytam czy wiesz kiedy była owulacja i czymś potwierdzona?
wyzej odpowiedzialam kochanarozumiem ale pytam czy wiesz kiedy była owulacja i czymś potwierdzona?
i kiedy był pik?tylko testami
skoro test negatywny, to w ciąży nie jesteś i możesz pić. Jeżeli więc nie będziesz się zamartwiała jak jutro wysikasz pozytywny, to na zdrowieCzy jeśli miałam pozytywnego owulaka 3 maja. Test dziś negatyw. Mogę się napić %?
czyli owu mogła być nawet 1 maja więc może nawet jesteś 12dpo więc na okres jeszcze czas. Chyba, że masz pewność ile trwa twoja faza lutealnatest owu pokazal mi sie pozytywny 28/29 kwietnia kochalismy sie 27,28,29 i 30 kwietnia. Testy ciazowe sa negatywne.
Nie chcą pisać dzisiajAz weszłam sprawdzić czy mi się powiadomienia je popsuły
Nie, nie mam jednak psychyskoro test negatywny, to w ciąży nie jesteś i możesz pić. Jeżeli więc nie będziesz się zamartwiała jak jutro wysikasz pozytywny, to na zdrowie