reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry dziewczęta, zgodnie z wczorajszymi prośbami dzisiejszy temat to Wasze historie o teściowych i teściach 🤣 Mogą być zabawne, mogą być przypałowe.
Ale mam dla Was jeszcze inny temat, gdyby ktoś nie chciał się wypowiadać. Wasze wymarzone miejsce gdzie chciałybyście pojechać, a gdzie jeszcze nie byłyście 😊 Miłej soboty!
Co do teściów to moi są naprawdę spoko i chyba żadnych większych przypałów nie mieliśmy. Jak pomieszkiwaliśmy (nieoficjalnie, rodzice nie wiedzieli) z moim partnerem na studiach to pewnego razu postanowili odwiedzić synka i poznać jego dziewczynę. Mamusia jak to mamusia otworzyła szafę z ciuchami syna, a tam tona moich rzeczy (nie tylko ciuchów, wszystko, bo chowaliśmy przed nimi), na dodatek wszystko wymemlane byle jak. Tak szybko jak tą szafę otworzyła tak szybko ją zamknęła i nie powiedziała słowa. Wtedy juz wiedziałam, że jest spoko babka. Teściu za to po śmierci mojego ojca mocno mi dupę uratował i jestem mu za to ogromnie wdzięczna (on chyba nie jest nawet świadomy jak bardzo mi pomógł, muszę mu kiedyś powiedzieć).

Co do wymarzonych wakacji to staram się nie stawiać sobie takich marzeń, których realizacja jest skrajnie nierealna. Więc z takich marzeń bliższych, których realizacja jest już gdzieś w planach na kolejne lata to objazdówka po Islandii.

Moje życie to jest skrajnie nudne, jak możecie wywnioskować z ostatnich historii 🙈

dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Jestem w chooy zadowolona Link do: CERA BULLET - Prostownica ceramiczna

Ja już dawno proponowałam to żadna nie chce się ze mną spotkać 😪😭
Macie mnie za gównianą koleżankę
See U GIF by Mekamee

Jest ktoś z okolic Wrocławia? Opola?:)

Naszym wspólnym marzeniem jest objazdówka po stanach:)

A z planów na dzis, cisniemy z malym do mamy, zrobie jej paznokcie, robie sobie i mamie od czasu covida;)

Ostatnia edycja:
Wczoraj kichnełam dwa razy z rzędu i pokazały mi się latające gwiazdki dopóki nie otworzyłam okna 😁

reklama
A ja bym chciała spędzić 2 pełne tygodnie w mojej rodzinnej miejscowości i pochodzić dawnymi szlakami, o ❤️
Ale oczywiście marzenia o podróży też są. Ja ogólnie uwielbiam Polskę i nasze góry.
Ale jeśli zagranica, to: Grecja, Jordania, Albania, Chorwacja objazdówka i Hiszpania again.

Do góry