Avy
Fanka BB :)
Możesz kupić w każdym markecie np. biedrze, Lidlu, ale też w Rossmanie.jest coś takiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz kupić w każdym markecie np. biedrze, Lidlu, ale też w Rossmanie.jest coś takiego?
Mi przeszkadza. W biurze drżą ryja. No i spoza Krakowa dużo na dojazd tracę chociaż odległość nieduża to stoję w korkach.To u mnie są 2 dni w tygodniu. Jak się zarządza zespołem to 3.
Chociaż mi to akurat nie przeszkadza aż tak nawet lubię wyjść do ludzi czasem
Ja tez je mam i spoko są
Ja mam jeden czerwony ręcznikJa tez je mam i spoko są
Mam taka marynarkę co farbuje i te chusteczki dają radę
Ja co prawda nie brałam, ale miałam problem z cienkim endometrium, którego powodem jak sie okazało były całkiem spore zrosty. Nie wiem jaka jest Twoja historia - czy jesteś po jakis zabiegach w obrębie macicy. Ale warto mieć ten problem na uwadze mając cienkie endo. U mnie jedna pani ginekolog ( z bardzo dobrymi opiniami) upierała się, że na pewno nie ma zrostów bo nie widzi ich na usg. Zrostów było dużo i miałam wykonywany 3 razy zabieg histeroskopii w celu ich usunięcia.Dziewczyny, a brała tu któraś viagre na endometrium?
o, dziękuję za Twoją wypowiedź. Akurat zabiegów w obrębie macicy nie miałam, jestem też świeżo po histeroskopii i wszystko wygląda dobrze, czekam tylko na wyniki biopsji endometrium, ale to bardzo ciekawe co napisałaś, to bardzo cenna wiedza, bardzo Ci dziękujęJa co prawda nie brałam, ale miałam problem z cienkim endometrium, którego powodem jak sie okazało były całkiem spore zrosty. Nie wiem jaka jest Twoja historia - czy jesteś po jakis zabiegach w obrębie macicy. Ale warto mieć ten problem na uwadze mając cienkie endo. U mnie jedna pani ginekolog ( z bardzo dobrymi opiniami) upierała się, że na pewno nie ma zrostów bo nie widzi ich na usg. Zrostów było dużo i miałam wykonywany 3 razy zabieg histeroskopii w celu ich usunięcia.
To ja sobie wybieram biurko na uboczu fakt jak wcześniej siedziałam w środku to bywało kiepsko z hałasem.Mi przeszkadza. W biurze drżą ryja. No i spoza Krakowa dużo na dojazd tracę chociaż odległość nieduża to stoję w korkach.
No to super, że wygląda dobrze Bo myśle, że nie warto "pchać" w siebie leków, jeżeli nie jest wyjaśniona kwestia zrostów - no ale u Ciebie jest, więc nie ma problemuo, dziękuję za Twoją wypowiedź. Akurat zabiegów w obrębie macicy nie miałam, jestem też świeżo po histeroskopii i wszystko wygląda dobrze, czekam tylko na wyniki biopsji endometrium, ale to bardzo ciekawe co napisałaś, to bardzo cenna wiedza, bardzo Ci dziękuję
zaraz po owulacji mam 6-6,5mm, raz w jednym miejscu prawie dobiło do 7mm. Więc nie ma jakiejś ogromnej tragedii (startowałam z 3,7mm ), jest graniczne, ale teoretycznie taki wynik powinien już umożliwić zajście w ciążę, ale wiadomo, grubsze byłoby lepszeNo to super, że wygląda dobrze Bo myśle, że nie warto "pchać" w siebie leków, jeżeli nie jest wyjaśniona kwestia zrostów - no ale u Ciebie jest, więc nie ma problemu
A jakiej grubości masz endo w czasie/zaraz po owulacji?