reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ogólnie cudowna atmosfera😊 Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” 😅 a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć 😅. Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie 😍. Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro. 😊
Brzmi super 🤩 Mega profeska. A co to za klinika? Bo nie pamiętam czy pisałaś?
Najważniejsze, że czujesz się zaopiekowana i zadowolona 🥰

Ogólnie cudowna atmosfera😊 Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” 😅 a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć 😅. Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie 😍. Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro. 😊
bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, brzmi naprawdę super 😍

ja nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam, ze nie lubię latać i jednym z powódów jest to, że się strasznie nudze. Więc biorę ostatnią deskę ratunku: książki Harrego Pottera i serial Gotowe na wszystko. Jeśli to mnie znudzi nie ma na to rady :D
Ja Harrego Pottera czytam na zmianę z książkami Anety Jadowskiej 😀 nic innego może dla mnie nie istnieć 😀

Super, że jesteś zadowolona, no i rewelacja z ubezpieczeniem, pewnie kupa hajsu w kieszeni 😍 kurczę nie wyobrażam sobie usg podczas okresu, ja mam czasami taki strumień że bym nakapała na podłogę po drodze na leżankę 😂

reklama
Super, że jesteś zadowolona, no i rewelacja z ubezpieczeniem, pewnie kupa hajsu w kieszeni 😍 kurczę nie wyobrażam sobie usg podczas okresu, ja mam czasami taki strumień że bym nakapała na podłogę po drodze na leżankę 😂

Ja już miałam jedno usg podczas okresu przed laparo histero 🤦‍♀️ Tylko, że w 6 dniu więc już mało co leciało. Nikt mi nie powiedział, że tego dnia będę mieć usg (miała być tylko rozmowa z anastezjologiem) i nie dość ze musiałam wyciągać na miejscu kubeczek menstruacyjny, to na dodatek Bożenka była zarośnięta 😅

Do góry