Lauritaa
Moderator
Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
I jak opowiadaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
Brzmi super Mega profeska. A co to za klinika? Bo nie pamiętam czy pisałaś?Ogólnie cudowna atmosfera Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć . Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie . Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro.
Brzmi super Mega profeska. A co to za klinika? Bo nie pamiętam czy pisałaś?
Najważniejsze, że czujesz się zaopiekowana i zadowolona
bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, brzmi naprawdę superOgólnie cudowna atmosfera Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć . Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie . Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro.
Freya to bogini płodności wiec musi się udaćFreyja w Hagen
Freya to bogini płodności wiec musi się udać
Ja Harrego Pottera czytam na zmianę z książkami Anety Jadowskiej nic innego może dla mnie nie istniećja nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam, ze nie lubię latać i jednym z powódów jest to, że się strasznie nudze. Więc biorę ostatnią deskę ratunku: książki Harrego Pottera i serial Gotowe na wszystko. Jeśli to mnie znudzi nie ma na to rady
Super, że jesteś zadowolona, no i rewelacja z ubezpieczeniem, pewnie kupa hajsu w kieszeni kurczę nie wyobrażam sobie usg podczas okresu, ja mam czasami taki strumień że bym nakapała na podłogę po drodze na leżankęOgólnie cudowna atmosfera Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć . Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie . Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro.
póki co to jeszcze trawnika brak, chyba ze trawnik z chwastów się liczy mam zdziczały kawał terenu do ogarnięcia, może na przyszły rok będzie gotoweWidzę, że ktoś ma taki zajebisty trawnik jak mój
Super, że jesteś zadowolona, no i rewelacja z ubezpieczeniem, pewnie kupa hajsu w kieszeni kurczę nie wyobrażam sobie usg podczas okresu, ja mam czasami taki strumień że bym nakapała na podłogę po drodze na leżankę