reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja już miałam jedno usg podczas okresu przed laparo histero 🤦‍♀️ Tylko, że w 6 dniu więc już mało co leciało. Nikt mi nie powiedział, że tego dnia będę mieć usg (miała być tylko rozmowa z anastezjologiem) i nie dość ze musiałam wyciągać na miejscu kubeczek menstruacyjny, to na dodatek Bożenka była zarośnięta 😅
Ile my kobiety się namęczymy 😅

reklama
ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF

Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF
office obejrzeliśmy 1 odcinek i nuuuuda :D wiem, że trzeba podobno przetrwać pierwsze odcinki, więc moze kiedyś wrócimy :D
Broklyn99 obejrzeliśmy z 10 odcinków i takie ni ziębi nie grzeje :D

lewd michael scott GIF
KOCHAM, odkąd obejrzałam po raz pierwszy to w kółko u mnie leci 😃 polecam Ci podcast the office ladies - prowadzony przez serialowa Angele i Pam :D

office obejrzeliśmy 1 odcinek i nuuuuda :D wiem, że trzeba podobno przetrwać pierwsze odcinki, więc moze kiedyś wrócimy :D
Broklyn99 obejrzeliśmy z 10 odcinków i takie ni ziębi nie grzeje :D
Przebrnijcie przez pierwszy sezon, serio 😁 w pierwszym sezonie widać że nie do końca mieli pomysł na ten serial, ale to tylko kilka odcinków, a później już zaczyna się złoto 😍😁

reklama
dziewczyny, a wiecie, ze w Polsce mamy tylko 60 dni słonecznych w ciągu roku? Odkąd się dowiedziałam nie chce przegapić żadnego słonecznego dnia i spędzam popołudnia na dworze :D
Ja również. Tak się cieszę z moich marszów mam wrażenie, że robię dużo wiecej w dni marszu i mam więcej energii. I nie skupiam się tylko na temperaturze i cyklu, owulacji i w ogóle mierzyć zacznę od 10 dnia cyklu chyba, wcześniej jakby sensu nie widzę. Jak narazie 3 dni za mną i coraz lepszy czas i więcej km. Teraz nie będę już zwiekszać km. Mam swoją trasę 10,6 i będę starać się robić lepszy czas. Oczywiście nabawiłam się bombli na stopach, więc nie wiem czy jutro, nie zrobię przerwy. Bo mam pod dyzym palcem przekłuty i piecze. Ale w weekend czuję, że nadrobię.

Załączniki

• Screenshot_20230511_210810_HONOR Health.jpg
    Screenshot_20230511_210810_HONOR Health.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 49
Do góry