reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja już miałam jedno usg podczas okresu przed laparo histero 🤦‍♀️ Tylko, że w 6 dniu więc już mało co leciało. Nikt mi nie powiedział, że tego dnia będę mieć usg (miała być tylko rozmowa z anastezjologiem) i nie dość ze musiałam wyciągać na miejscu kubeczek menstruacyjny, to na dodatek Bożenka była zarośnięta 😅
Ile my kobiety się namęczymy 😅

reklama
ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF

Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF
office obejrzeliśmy 1 odcinek i nuuuuda :D wiem, że trzeba podobno przetrwać pierwsze odcinki, więc moze kiedyś wrócimy :D
Broklyn99 obejrzeliśmy z 10 odcinków i takie ni ziębi nie grzeje :D

lewd michael scott GIF
KOCHAM, odkąd obejrzałam po raz pierwszy to w kółko u mnie leci 😃 polecam Ci podcast the office ladies - prowadzony przez serialowa Angele i Pam :D

office obejrzeliśmy 1 odcinek i nuuuuda :D wiem, że trzeba podobno przetrwać pierwsze odcinki, więc moze kiedyś wrócimy :D
Broklyn99 obejrzeliśmy z 10 odcinków i takie ni ziębi nie grzeje :D
Przebrnijcie przez pierwszy sezon, serio 😁 w pierwszym sezonie widać że nie do końca mieli pomysł na ten serial, ale to tylko kilka odcinków, a później już zaczyna się złoto 😍😁

reklama
dziewczyny, a wiecie, ze w Polsce mamy tylko 60 dni słonecznych w ciągu roku? Odkąd się dowiedziałam nie chce przegapić żadnego słonecznego dnia i spędzam popołudnia na dworze :D
Ja również. Tak się cieszę z moich marszów mam wrażenie, że robię dużo wiecej w dni marszu i mam więcej energii. I nie skupiam się tylko na temperaturze i cyklu, owulacji i w ogóle mierzyć zacznę od 10 dnia cyklu chyba, wcześniej jakby sensu nie widzę. Jak narazie 3 dni za mną i coraz lepszy czas i więcej km. Teraz nie będę już zwiekszać km. Mam swoją trasę 10,6 i będę starać się robić lepszy czas. Oczywiście nabawiłam się bombli na stopach, więc nie wiem czy jutro, nie zrobię przerwy. Bo mam pod dyzym palcem przekłuty i piecze. Ale w weekend czuję, że nadrobię.

Załączniki

• Screenshot_20230511_210810_HONOR Health.jpg
    Screenshot_20230511_210810_HONOR Health.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry