Kotciara
Moderator
Znam! Znam ale słuchałam kilka odcinków tylkoKOCHAM, odkąd obejrzałam po raz pierwszy to w kółko u mnie leci polecam Ci podcast the office ladies - prowadzony przez serialowa Angele i Pam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam! Znam ale słuchałam kilka odcinków tylkoKOCHAM, odkąd obejrzałam po raz pierwszy to w kółko u mnie leci polecam Ci podcast the office ladies - prowadzony przez serialowa Angele i Pam
no właśnie wszyscy tak mówią... chyba trzeba się za to wziąć chętnie bym obejrzała coś nowego, śmiesznego czego nie znamPrzebrnijcie przez pierwszy sezon, serio w pierwszym sezonie widać że nie do końca mieli pomysł na ten serial, ale to tylko kilka odcinków, a później już zaczyna się złoto
Ja spijam drina z whisky, nie mozna tak całkowicie być fit.A piwo dla męża na po pracy masz? Jak na przykładną żonę przystało?
Ja ogarnęłam dzis 3 prania, posortowane i w szafkach i zrobiłam 2 kolejne. Normalnie energia mnie roznosiJa pół godziny temu wstawiłam pranie a na suszarce wisi jeszcze poprzednie, już czwarty dzień
Uwielbiam The OfficeNie zapomni, naprawdę tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony
Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1
ja piwo zero to tak tylko przy robocie w ramach uzupełnienia elektrolitów zaraz sobie poleje winko albo jamesona pomarańczowego i odpalam Grey’s AnatomyJa spijam drina z whisky, nie mozna tak całkowicie być fit.
Bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnie I jeszcze to ubezpieczenieOgólnie cudowna atmosfera Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć . Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie . Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro.
Aaaaaa!!!!! Który sezon?ja piwo zero to tak tylko przy robocie w ramach uzupełnienia elektrolitów zaraz sobie poleje winko albo jamesona pomarańczowego i odpalam Grey’s Anatomy
Bejba dopiero koło dziesiątejJa tylko przypomnę: Eurowizja się zaczyna.
Jestem na półmetku szesnastego sezonu. Kiedyś oglądałam jeszcze w telewizji, potem w czasach zalukaj itp, a teraz powtarzam od początku. Zapomniałam ile to ma odcinków i sezonów miło się oglądało te pierwsze sezony, teraz im więcej ich odchodzi tym gorzej, nie ogarniam czemu to jeszcze ciągnąAaaaaa!!!!! Który sezon?