reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Przebrnijcie przez pierwszy sezon, serio 😁 w pierwszym sezonie widać że nie do końca mieli pomysł na ten serial, ale to tylko kilka odcinków, a później już zaczyna się złoto 😍😁
no właśnie wszyscy tak mówią... chyba trzeba się za to wziąć :D chętnie bym obejrzała coś nowego, śmiesznego czego nie znam :D

Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF
Uwielbiam The Office 😍
Season 3 Nbc GIF by The Office

Ogólnie cudowna atmosfera😊 Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” 😅 a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć 😅. Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie 😍. Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro. 😊
Bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnie :) I jeszcze to ubezpieczenie :)
Pod taką opieką musi być wszystko dobrze :)

reklama
Aaaaaa!!!!! Który sezon? :D
Jestem na półmetku szesnastego sezonu. Kiedyś oglądałam jeszcze w telewizji, potem w czasach zalukaj itp, a teraz powtarzam od początku. Zapomniałam ile to ma odcinków i sezonów 😅 miło się oglądało te pierwsze sezony, teraz im więcej ich odchodzi tym gorzej, nie ogarniam czemu to jeszcze ciągną 🫣

Do góry