reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Przebrnijcie przez pierwszy sezon, serio 😁 w pierwszym sezonie widać że nie do końca mieli pomysł na ten serial, ale to tylko kilka odcinków, a później już zaczyna się złoto 😍😁
no właśnie wszyscy tak mówią... chyba trzeba się za to wziąć :D chętnie bym obejrzała coś nowego, śmiesznego czego nie znam :D

Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF
Uwielbiam The Office 😍
Season 3 Nbc GIF by The Office

Ogólnie cudowna atmosfera😊 Rozmowa z lekarzem trwała ponad godzinę, omawiał wszystkie możliwości, ceny, oglądał wyniki, zrobił mi usg. Najlepsze jest to bo mam okres i on do mnie mówi, proszę usiąść na fotelu to zrobimy usg a ja do niego „panie doktorze, bo ja mam okres i mam tampon” 😅 a on się tylko uśmiechnął, rozłożył mi parawanik i powiedział, że mogę sobie tu go wyciągnąć 😅. Za parawanem, kosz, husteczki, tampony, podpaski pełna profeska. Po wszystkim miałam jeszcze pobrane 6 strzykawek krwi - zrobią wszystkie badania - amh, grupa krwi, cytomegalia, hormony itp a najlepsze jest to, że jedyne za co zapłaciłam to wizyta bo usg i badania krwi pokryje ubezpieczenie 😍. Mam rozmowę telefoniczna za 2 tygodnie z omówieniem wyników i na tej rozmowie mam powiedzieć jaką metodą chcemy się leczyć, ale chyba zdecydujemy się na klasyczne in vitro. 😊
Bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnie :) I jeszcze to ubezpieczenie :)
Pod taką opieką musi być wszystko dobrze :)

reklama
Aaaaaa!!!!! Który sezon? :D
Jestem na półmetku szesnastego sezonu. Kiedyś oglądałam jeszcze w telewizji, potem w czasach zalukaj itp, a teraz powtarzam od początku. Zapomniałam ile to ma odcinków i sezonów 😅 miło się oglądało te pierwsze sezony, teraz im więcej ich odchodzi tym gorzej, nie ogarniam czemu to jeszcze ciągną 🫣

Do góry