amusedxxx
Moderator
i jak wrażenia?Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak wrażenia?Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
OPOWIADAJ!!Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
tak nawalacie te strony, ze nawet ja nie nadążam. Ja, Stary forumowy weteran
chyba całkiem spokoZależy jaki hajs
Cały materac musiałabym sobie z notatek ułożyć@Avy może spróbuj starego dobrego sposobu z nauką , ja tak robiłam w podstawówce, że przed sprawdzianem na noc zeszyt pod poduszkę i sama wiedza wejdzie magicznie przez noc do głowy
Tylko nie wiem , czy z segregatorem pod głową byłoby wygodnie spać, a poza tym trochę tego dużo
Ale to Ty masz iść na studia a nie mążMężowi się nie podobał Wrocław i te okolice
Jak było?Hej dziewczyny Ja dzisiaj niestety nie na bierząco bo zapieprz totalny.. Jedyny plus z tego, że jestem już po wizycie w klinice
Macie oddział wchyba całkiem spoko
Musielibyśmy się tam przenieść xdCały materac musiałabym sobie z notatek ułożyć
Ale to Ty masz iść na studia a nie mąż
Mechanika? Ogólna albo techniczna?
I co tam ? Pisz nam tutaj szybciutko