reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja przed chwilą rozłożyłam matę, zrobiłam pół rozgrzewki, zwinęłam ją i położyłam się pod koc.
2 dzień okrsu to nie dzień na trening.

Ja mam takie lipne okresy, ze ja je dostaje to nagle jakis przyplyw energii i sprzątałam łazienkę, gotuje, piekę 🤣 ale dzis np. jestem padnięta, mała dała popalić ale juz odpoczywam i nasrabiam 15 stron

ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
Nie bój się nie zapomni na pewno 🙂, ja co prawda już nie mam kota , ale miałam przez kilka lat, i pierwszym razem jak pojechałam do PL na urlop bałam się go zostawić, ale nie chciałam go zabierać, bo miał chorobę lokomocyjną.
Zostawiłam go na 2 tyg. U zaufanej osoby, jak wróciłam, to miał lekkiego foszka, nie chciał być na rękach, ale po 3 dniach już wszystko było po staremu.

Najważniejsze, żeby zostawić z konkretną osobą, która zadba o wszystko.

reklama
ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
nie zapomni! Będziesz musiała przeżyć kociego foszka, ale na pewno kilka przysmaków go złamie :D

Do góry