reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dotarłam!
Śmieszna historia: na początku naszej znajomości z obecnym mężem, pojechaliśmy samochodem w odludne miejsce, wiecie po co 😈 Jeszcze się dobrze nie zaczęło, a tu puk puk w szybę: „policja” 🫣 Coś głupiego powiedziałam, zaczęliśmy się tłumaczyć, a za chwilę policjant: „ja panią znam, wysyłałem kiedyś u pani paczkę (pracowałam kiedyś na poczcie), to dzisiaj tylko pouczenie”
Do dzisiaj z tego lejemy 🤣😅😅
Nie żałuję w sumie niczego, może tego, że mogłam wybrać inną specjalizację na studiach, teraz nie musiałabym płacić za podyplomowe 🫣
Dzisiaj 2 dpo, za 5 dni zrobię proga. Jaki powinien być, żeby stwierdzić, że była owulacja? 🫣
Zakupy też głównie tylko online, właśnie dzisiaj z dziewczynami z pracy zrobiłyśmy zamowienie z SHEIN, bo do dzisiaj jedna z nas miała kod zniżkowy 🥰
Uwielbiam stronę Ania Gotuje! U mnie dziewczyny w pracy mają thermomixy i wykupione cookiedo, a ja nie i korzystam bardzo często z tej strony 🩵 jak ja to mówię (oczywiście prześmiewczo): ta strona to taki thermomix dla ubogich, co nie mają dostępu do płatnych przepisów 🤣🤣
LadyCaro (jak dobrze pamiętam, chyba Ty🤔) super, że macie tyle swoich rzeczy! U nas teściowa sadzi grządki, ja mam na balkonie podłużną doniczkę z ziołami, a teraz właśnie wyciągam żytni chlebek własnej pracy z piekarnika 💜🩵
ej a ja robię rzeczy z przepisu thermomixa ale bez thermomixa xD
ja nie myślę o tym urządzeniu bo kocham gotować i całą otoczkę gotowania :D

reklama
ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
nie zapomni, moje zostawały same jak jeździliśmy na wakacje, tylko teście wpadali dwa razy dziennie :) co najwyżej jak wrócisz to będzie trochę obrażony 😃

Nie mam kota, ale wszyscy w rodzinie mają. Więc... nie zapomni, ale jak wrócisz to może trzasnąć focha ;)
no w sumie on jest przyzwyczajony, że jesteśmy wieczorami, więc jak wyjdziemy na impreze i późno wrócimy to ma focha ale zaraz przychodzi

Ja jestem freakiem Harrego Pottera ! Oglądam Harrego Pottera w piżamie Harrego Pottera, z kubkiem Harrego Pottera pod kocem z Harrego Pottera 😂 teraz w weekendy leci na TVN fabuła i w niedziele mój mąż przy dwóch częściach pod rząd już uznał, że teraz to eutanazja wydaje mu się bardziej atrakcyjna 😂
Plotkare i How I Meet oglądałam ale nie do końca bo na ogólnie jestem team książki i seriale szybko mnie nudzą 😀
ja nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam, ze nie lubię latać i jednym z powódów jest to, że się strasznie nudze. Więc biorę ostatnią deskę ratunku: książki Harrego Pottera i serial Gotowe na wszystko. Jeśli to mnie znudzi nie ma na to rady :D

reklama
Kurcze czasami o tym myślę, że księgowość mnie wkurwia. Z drugiej strony tutaj jest tylu architektów... Nie wiem czy bym z tego wyżyła.
No i też nie bardzo finansowo możemy sobie pozwolić na moje zachcianki zaczynania od nowa.
U nas właśnie niedobór. Sami konstruktorzy.
W Nysie podobno można studiować oficjalnie dziennie a w praktyce weekendami. Przez to studia są za free :D Pomyśl o tym! :D

Do góry