reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

To ja z moim starym też wspominamy czasy relacji chłopak-dziewczyna, gdy i on i ja staraliśmy się sobą reprezentować sam sex :D i co weekend albo on jeździł do mnie, albo ja do niego (mieszkaliśmy w innych miastach). Tak więc będąc z nim nie pozwalałam sobie na żadną kupe i bączka. Wszystko wstrzymywałam całe 3 dni, z chęci kupy robiło mi się potężne zatwardzenie, więc po weekendzie moja perystaltyka jelit wracała na swoje tory w okolicach czwartku, ale od piątku znowu byłam samym seksem 🤣😅 więc wszystko zaczynało się od nowa🙈 no głupota totalna, ale kto tak nie miał 😃
Z byłym też mieszkaliśmy w innych miastach i tak jeździliśmy do siebie, na szczęście w tym samym mieście co były mieszkał też mój brat więc wielkie sranie odbywało się u brata 💩🤣

reklama
Powiedziałaś kiedyś mamie o tym?
Nieee :-D
Dziś dzwonilam do kilku różnych przychodni i prywatnych gabinetów lekarskich. Każdy mnie trochę uspokoił i stwierdził żeby powtórzyć usg w ciągu kilku dni. Mam więc następne badanie na 15.05. i zalecone ponowne spr bety hcg jutro. Co mi powie progesteron jeśli to ehh

Wysoki progesteron wyklucza CP, jeśli będzie niski to niestety wskazuje wtedy na CP.

Ale ogólnie jak tak patrzę wstecz na niektóre sytuacje - boże jaka ja byłam głupia 😂 Jeśli moje dziecko ma być takie same, to chyba nie chce wiedzieć o takich sprawach, bo na zawał zejdę.
Kiedyś po sylwestrze musiałam czekać na busa półtorej godziny, więc poszłam spać na przystanku. Przecież mi mogło się wtedy dosłownie wszystko stać 😵‍💫 I takich sytuacji było pełno, czego teraz bym w życiu nie zrobiła.
Ale były też fajne przygody np. jeżdżenie na wagary do Zakopca napić się grzańca i wrócić 😁 Kiedyś z moim narzeczonym pojechałam na 1 dzień do Berlina - wyjechaliśmy jakoś o 2 w nocy, przeszliśmy się po mieście (dość dużo zobaczyliśmy) i tego samego dnia wróciliśmy. 😁 W ogóle nie spaliśmy tego dnia, nasza krew składała się z samych energetyków 😂 Tak samo pojechaliśmy raz do Sopotu, bo chcieliśmy przejść się molo. Obskoczyliśmy przy okazji jeszcze Hel i tego samego dnia wróciliśmy do domu (a mieszkamy na południu Polski) 😅

Mój mąż był dla mnie niewidzialny dopóki go nie poznałam.
On mi się nawet nie podobał z wyglądu, ja się zakochałam w jego mózgu 🤣
Dopiero po czasie stwierdziłam, że jest nawet przystojny 😂
I jeszcze za niego wyszłam, chora akcja jakaś 😆
Haha, dobre 😁
Dałaś chłopakowi szansę , a on ją po prostu w pełni wykorzystał☺️

Miałaś tak samo!? Dziś dzwonilam do kilku różnych przychodni i prywatnych gabinetów lekarskich. Każdy mnie trochę uspokoił i stwierdził żeby powtórzyć usg w ciągu kilku dni. Mam więc następne badanie na 15.05. i zalecone ponowne spr bety hcg jutro. Co mi powie progesteron jeśli to ehh😰 cp?

Czemu nie pojedziesz na izbę przyjęć do szpitala po prostu?

Miałaś tak samo!? Dziś dzwonilam do kilku różnych przychodni i prywatnych gabinetów lekarskich. Każdy mnie trochę uspokoił i stwierdził żeby powtórzyć usg w ciągu kilku dni. Mam więc następne badanie na 15.05. i zalecone ponowne spr bety hcg jutro. Co mi powie progesteron jeśli to ehh😰 cp?
Na Twoim etapie ciąży, w macicy powinien być zarodek. I jego brak jest mocno alarmujący. Niski progesteron potwierdziłby brak prawidłowej ciąży.

Moim zdaniem tu nie ma dobrego scenariusza. Mnie lekarz zbadał ginekologicznie ok ciąża, a na usg nic - nie było śladu ciąży, kazał powtorzyć za 5 dni betę i przyjść znowu na badanie usg. Z tym, ze u mnie byl to 5 tydz 5 dzień (beta około 900) i już na kolejnej wizycie (beta około 1300) widział pęcherzyk w jajniku a nie zająknął się nawet, że bije już serduszko i kazał natychmiast do szpitala. W szpitalu mnie zbyli i kazali pojawić się za tydz po wizycie u ginekologa przyszpitalnego, a u mnie zaczeło się plamienie i ból to wrociłam z powrotem do szpitala. To był ostatni dzwonek dla mojego zdrowia, usunięty jajnik i jajowód. Nie zwlekaj i nie daj się zbyć.

reklama
A z takich przypałów pierdząco-bekających? Czy Wam też czasem pipka pierdzi? Ale to tak głośno, np. po kilku godzinach siedzenia? Ja tak miałam w pracy jakiś czas temu... a siedzę z kolegą w pokoju... że jak wstałam to cipka mi pierdnęła tak głośno... wydukałam tylko ciche "przepraszam" i uciekłam. Nawet nie chciałam sobie tego przypominać ;D
Ooo fuck 😂 tak mi się przypomniało

Do góry