anyżowa
Fanka BB :)
Jak cudownie , że mój mąż ma wyjebongo na mecze wszelkiej maściMój też ogląda, ale na szczęście nie zmusza do wspólnego seansu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak cudownie , że mój mąż ma wyjebongo na mecze wszelkiej maściMój też ogląda, ale na szczęście nie zmusza do wspólnego seansu
Ja też raczej oglądam co roku, ale wg mnie wyniki dają wiele do życzeniaEj no weźcie! Ja uwielbiam Eurowizję! Taki szybki przegląd muzyczny różnych krajów. Od lat oglądam. Na wyniki nigdy nie zwracam uwagi, bo każdy wie jak jest...
Może delikatnie ścisz i potem przełącz, u mnie to działa tylko , że mój non stop kolor TVN turbo a nie meczeHaha, kazac nie kazał, ale co mam robic teraz juz zasnął, ale wiem ze jak przełącze to sie obudzi i bedzie mi wciskał że on nie śpi
Niech Ci będzie
No dobra, więc żeby naklikać 1000 stron to musimy do końca miesiąca wyklikać 786 stron.
Zostało nam 22 dni do końca miesiąca. Więc musimy natrzaskać 36 stron dziennie codziennie (łeee.... luzik)
Ja to na eurowizji pamiętam, że kiedyś był Lordi I ten jeden jedyny raz oglądałam. A tak to nie moje klimaty
Mój zasypia podczas wspólnych seriali, a później każe mi to samo znów oglądać. Rekord 4 razy ten sam odcinek, "bo tylko trochę nie wyłapał", a chrapał aż sąsiedzi pewnie słyszeliMoże delikatnie ścisz i potem przełącz, u mnie to działa tylko , że mój non stop kolor TVN turbo a nie mecze
Skoro mieszasz zakuwanie z trzonowaniem to jesteś KłująkaJa serio się uczę. 10 pytań - forum - 10 pytań - forum - 10 pytań itd
Ej ja tak mam.. na szczęście oglądam sama. Jak nie mogę zasnąć to tylko serial. Czasami tak szybko zasypiam, że nie pamiętam co włączałamMój zasypia podczas wspólnych seriali, a później każe mi to samo znów oglądać. Rekord 4 razy ten sam odcinek, "bo tylko trochę nie wyłapał", a chrapał aż sąsiedzi pewnie słyszeli
Haha , uwierz mi , nie jesteś sama,.Ja stranger things tak pierwsze sezony oglądałam po parę razy odcinekMój zasypia podczas wspólnych seriali, a później każe mi to samo znów oglądać. Rekord 4 razy ten sam odcinek, "bo tylko trochę nie wyłapał", a chrapał aż sąsiedzi pewnie słyszeli