reklama
natasia142
Fanka BB :)
Nie sugeruje się Twoimi wynikami. Po prostu chce sprawdzić czy będzie spadał czy wzrośnieAle to absolutnie mną się nie sugeruj, tak jak @nindziaa pisała - sam próg nie jest wyznacznikiem ciąży Oczywiście możesz zrobić betę jeśli chcesz, ale też nie wiesz kiedy dokładnie była owulacja więc nie masz pewności ile możesz być dpo i równie dobrze beta może wyjść 0, bo jest za wcześnie.
Zrób jutro test z porannego moczu i zadecydujesz co dalej
aurii_orelii
No jeśli średnio masz cykle po 28 dni to średnio faza lutealna trwa 14 dni, czyli wychodzi , że owu mogłaś mieć koło 15 DC. Ale to tak średnio bo każda kobieta ma różnie no i oczywiście jeśli ci się owu nie przesunela.
8/9 dni po i ja jeszcze nie testowałam?!!!!!!!
W kwietniu z 25dc mialam prog 13,33
a w marcu w 22dc był 20,74
Dzięki serdeczne za odpowiedź myślisz że z tak niskim progiem jest jakaś nadzieje w tym cyklu?
Prog skacze, więc może nie masz niedomogi. Jeśli wyjdzie ci test, to wtedy szybko na betę+ progesteronu. Jeśli będzie trzeba to lekarz na pewno da ci dupka albo innego proga
aurii_orelii
Super, że jesteś szczęśliwa pomimo takich przejść. I fajnie, że zostawilaś tamtego ciula trzymam kciuki żeby wasze szczęście dopełnił dzidziuśDobra, bo tak widzę, że ja w kwietniu to chyba i tak nowa byłam. Pora się przedstawić. Mam na imię Ania i mam JESZCZE 35 lat w lipcu skończę 36. Mając 18 lat poznałam "miłość" swojego życia, z którą byłam 15 lat. Pił, ćpał, czasem bił. Mnie, dzieci nigdy. Pół roku układał sobie życie na boku. Z tego związku mam dwóch synów. 13 i 10 latka. Ex wyprowadził się definitywnie w listopadzie 2020 roku. W kwietniu, 2021, tydzień po 12 rocznicy ślubu zostałam rozwódką. Już w styczniu "poznałam" P. Piszę w cudzysłowie, bo... to mój crush z gimnazjum Wiecie, dziecięce wzdychanie do chłopaka na korytarzu... Spotykamy się zatem od stycznia 2021, pomógł mi przejść przez rozwód. W grudniu 2022 postanowiliśmy odstawić tabsy anty i starać się o dzidzie. Niestety nie było kolorowo. Mój organizm zwariował, a pecherzyki Graffa przeobrażały się w 7cm torbiele, wypełnione płynem. Brak miesiączki do końca lutego, diagnoza: nowotwór niezłośliwy... Marzec leczenie, nieinwazyjne. 4 kwietnia- zielone światło, leczenie przyniosło skutki, torbiel dwukomorowa się wchłonęła. Więc jedziemy z koksem. 21 kwietnia @, więc dupa. Nie pykło. od 22 kwietnia monit cyklu, owu wypadała na 4.05. Wczoraj kontrola- jest ciałko żółte! Od 30 kwietnia do 3 byliśmy nad morzem, używaliśmy na spokojnie ile się da. Ja już odpuściłam, ale widzę, ze P się przejmuje... ma 37 lat, nie ma swoich dzieci, jak to mówi, nigdy nie poznał kobiety, z którą by chciał je mieć. Teraz chce i wkręca sobie bezpłodność.. Jak się w maju nie uda, to będzie się badał. Pani Dr moja mówi, że wystarczy w Diagnostyce się umówić... że zrobi takie badanie bez problemu, że to już nie te czasu, że trzeba szukać klinik.
Tak, bardzo chcemy maluszka. Chyba w końcu jestem szczęśliwa i słowa mojego P "czekałem na ciebie całe życie" zaczynam czuć dosadnie. Jestem szczęśliwa, mimo, że spotkało mnie tyle złego. Oszaleje do dnia testów.... Od wczoraj jestem na Duphastonie. Mam brać 7 dni. Boże, daj nam to, czego tak bardzo pragniemy. I koleżankom z forum też! Nie będę taka podzielę się z Wami DzidziusiowymPyłem <3
królowa_kresek😉🙃
Piąteczka ostatnie dwa dni sladowe ilości krwi. Dziś po treningu jak mnie dopadl bol brzucha, a z nim przyszło krwawienie. Także hello w nowym cyklu !Mi można wpisać okres zaczynam plamić i brzuch nawala. Bez smutasów bo to było do przewidzenia
Anezka11
Update z mojej wizyty: jestem w 13dc, wszystko pięknie, jestem w trakcie owulacji, ale z prawej (niedrożnej) strony przejrzałam USG z ostatniego roku i najwięcej mam owu z prawej strony.
Powiedzcie czy to dobry krok - gin daje szansę następnemu cyklowi. Jeśli dalej będzie prawa str to od lipca mam przejść na letrozol i nóż widelec uda się wychodowac coś na lewym.
Pytanie, czy to może wpłynąć na moje owulacje? Może mi coś zepsuć?
Powiedzcie czy to dobry krok - gin daje szansę następnemu cyklowi. Jeśli dalej będzie prawa str to od lipca mam przejść na letrozol i nóż widelec uda się wychodowac coś na lewym.
julietta2
Fajna historia, że w końcu odnalazłaś swoje szczęście - kciuki za szybkie 2 kreski!Dobra, bo tak widzę, że ja w kwietniu to chyba i tak nowa byłam. Pora się przedstawić. Mam na imię Ania i mam JESZCZE 35 lat w lipcu skończę 36. Mając 18 lat poznałam "miłość" swojego życia, z którą byłam 15 lat. Pił, ćpał, czasem bił. Mnie, dzieci nigdy. Pół roku układał sobie życie na boku. Z tego związku mam dwóch synów. 13 i 10 latka. Ex wyprowadził się definitywnie w listopadzie 2020 roku. W kwietniu, 2021, tydzień po 12 rocznicy ślubu zostałam rozwódką. Już w styczniu "poznałam" P. Piszę w cudzysłowie, bo... to mój crush z gimnazjum Wiecie, dziecięce wzdychanie do chłopaka na korytarzu... Spotykamy się zatem od stycznia 2021, pomógł mi przejść przez rozwód. W grudniu 2022 postanowiliśmy odstawić tabsy anty i starać się o dzidzie. Niestety nie było kolorowo. Mój organizm zwariował, a pecherzyki Graffa przeobrażały się w 7cm torbiele, wypełnione płynem. Brak miesiączki do końca lutego, diagnoza: nowotwór niezłośliwy... Marzec leczenie, nieinwazyjne. 4 kwietnia- zielone światło, leczenie przyniosło skutki, torbiel dwukomorowa się wchłonęła. Więc jedziemy z koksem. 21 kwietnia @, więc dupa. Nie pykło. od 22 kwietnia monit cyklu, owu wypadała na 4.05. Wczoraj kontrola- jest ciałko żółte! Od 30 kwietnia do 3 byliśmy nad morzem, używaliśmy na spokojnie ile się da. Ja już odpuściłam, ale widzę, ze P się przejmuje... ma 37 lat, nie ma swoich dzieci, jak to mówi, nigdy nie poznał kobiety, z którą by chciał je mieć. Teraz chce i wkręca sobie bezpłodność.. Jak się w maju nie uda, to będzie się badał. Pani Dr moja mówi, że wystarczy w Diagnostyce się umówić... że zrobi takie badanie bez problemu, że to już nie te czasu, że trzeba szukać klinik.
Tak, bardzo chcemy maluszka. Chyba w końcu jestem szczęśliwa i słowa mojego P "czekałem na ciebie całe życie" zaczynam czuć dosadnie. Jestem szczęśliwa, mimo, że spotkało mnie tyle złego. Oszaleje do dnia testów.... Od wczoraj jestem na Duphastonie. Mam brać 7 dni. Boże, daj nam to, czego tak bardzo pragniemy. I koleżankom z forum też! Nie będę taka podzielę się z Wami DzidziusiowymPyłem <3
Nie nakręcaj się tym co tu piszemy - dziewczyny tu miały proga i ponad 30 i też nie było z tego cionsza, a z kolei był na BB cionsz z proga poniżej 10 - nie ma więc tak, że wysoki prog daje 100 proc. szans na ciąże, więc na spokojnie jak będą cienie na ciążowym to warto iść na betę, a jak niema śladu na sikańcu to szkoda kasy i zawodu, ale to oczywiście moja opiniaTo może powtórzę jutro ? I od razu betę zrobię ? Bosze nakręciłam się już
Sunflowerxxx
U mnie dokładnie to samo. Jutro jestem zapisana do Gamety i zaczynam stymulacje do IUI. Akurat to będzie tak 2/3 dc. Pytanie do dziewczyn które byly stymulowane. Czy stymulacja przyspiesza OWU, czy jest normalny cykl?Piąteczka ostatnie dwa dni sladowe ilości krwi. Dziś po treningu jak mnie dopadl bol brzucha, a z nim przyszło krwawienie. Także hello w nowym cyklu !
królowa_kresek😉🙃
Ja Ci nie doradzę bo się nie znam, ale mam pytanie, czemu nie usuną niedrożnego jajowodu, jesli nie spełnia swojej funkcji?Update z mojej wizyty: jestem w 13dc, wszystko pięknie, jestem w trakcie owulacji, ale z prawej (niedrożnej) strony przejrzałam USG z ostatniego roku i najwięcej mam owu z prawej strony.
reklama
julietta2
@Brownie1992 czy ty chcesz powiedzieć, ze do 9 maja nikt nie wysikał 2 kresek innych niż LH i nie pogoniłaś towarzystwa?
@Bolilol jak u ciebie? kiedy mąż robi wyniki? Maj miał być Twój przecież!
@LadyCaro pakujesz walizy? Seksić się tam ile wlezie, bo masz z egipskim prezentem wrócić!
@997tenNumerToKlopoty to samo co powyżej...
@Anezka11 ja się nie znam na niedrożnych nic a nic
@black_angel u ciebie to wielki zawód, taki łądny wykres i nici, no nie wierzę...
@Myszko szybkiej i bezpiecznej podróży!
Mam drugi dzień migreny i ledwo siedzę w pracy. Nie mam siły na nic. Najbardziej nie lubię @, bo znowu tyle czekania...u mnie dopiero 4 dc.
@Bolilol jak u ciebie? kiedy mąż robi wyniki? Maj miał być Twój przecież!
@LadyCaro pakujesz walizy? Seksić się tam ile wlezie, bo masz z egipskim prezentem wrócić!
@997tenNumerToKlopoty to samo co powyżej...
@Anezka11 ja się nie znam na niedrożnych nic a nic
@black_angel u ciebie to wielki zawód, taki łądny wykres i nici, no nie wierzę...
@Myszko szybkiej i bezpiecznej podróży!
Mam drugi dzień migreny i ledwo siedzę w pracy. Nie mam siły na nic. Najbardziej nie lubię @, bo znowu tyle czekania...u mnie dopiero 4 dc.