nikaplis
Fanka BB :)
sto lat! Smacznych drinków i bezchmurnego nieba na wakacjach!Cześć, mam dzis urodziny, możecie skladac życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sto lat! Smacznych drinków i bezchmurnego nieba na wakacjach!Cześć, mam dzis urodziny, możecie skladac życzenia
Już piątyKtóry sezon lecicie?
bardzo porównywalnie!Czadersko! Czyli msza w stylu tej, którą widzimy w amerykańskich serialach?
lata temu byłam na chrzcinach pod Poznaniem w jakimś kościele i msza tez tak wyglądała, wszyscy śpiewali, ksiądz uśmiechnięty i tez byłam w szoku. Może gdybym dorastała z taka ekspozycja na kościół to dzisiaj byłabym wierzącaEj! Nie byłam w życiu na takiej mszy… wesoło, wszyscy w niej uczestniczą, ksiądz stoi między ławkami mówi wszyscy śpiewają… Nie ta sztywna Polska msza ps. Dałam radę! Nawet coś rozumiałam i nie był to wyrok śmierci
Wszystkiego najlepszego!Cześć, mam dzis urodziny, możecie skladac życzenia
jak wrażenia? My o ile dobrze pamietam dociągnęliśmy 4 do końca i potem już jakoś nie mogliśmy się zebrac do oglądania dalej a początkowo to był jeden z moich ulubionych seriali, męża w sumie tezJuż piąty
Ja na ogół mam 5-7 dni z czego 2 pierwsze są mocniejsze, 3 kolejne już dużo słabsze i kolejne dwa dni to pojedyncze plamienia.U mnie dziwna akcja, trzeci dzień okresu a tu już skąpe krwawienie
Odkąd biorę leki na niedoczynnosc to coraz krótszy okres mam, zaraz się okaże że coś jest nie tak
Oglądam Łasucha w śluzie dostrzegłam micro kropkę krwi, można wpisać mi @.A tak w ogóle to jakie macie plany na niedzielę?
Mam nadzieję, że bardziej twórcze niż moje, bo siedzę i zakuwam...
Jedynie denerwują mnie sceny "noszę Twoje dziecko" albo "jestem brzemienna"jak wrażenia? My o ile dobrze pamietam dociągnęliśmy 4 do końca i potem już jakoś nie mogliśmy się zebrac do oglądania dalej a początkowo to był jeden z moich ulubionych seriali, męża w sumie tez
No i jaką ja mam dać reakcję? Smutno, że @ przyszła...Oglądam Łasucha w śluzie dostrzegłam micro kropkę krwi, można wpisać mi @.