Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżymy na kanapie i oglądamy WikingówA tak w ogóle to jakie macie plany na niedzielę?
Mam nadzieję, że bardziej twórcze niż moje, bo siedzę i zakuwam...
Granie w simsyA tak w ogóle to jakie macie plany na niedzielę?
My jesteśmy na shoppingu, a później relax w domowym zaciszu i na pewno jakieś trzonowankoA tak w ogóle to jakie macie plany na niedzielę?
Dwóch kreseczek jak najszybciej i pięknej ciąży i super słodkiej córeczki (a co?!?! ) I dużo dużo zdrowia w trakcie i po.Cześć, mam dzis urodziny, możecie skladac życzenia
Czadersko! Czyli msza w stylu tej, którą widzimy w amerykańskich serialach?Ej! Nie byłam w życiu na takiej mszy… wesoło, wszyscy w niej uczestniczą, ksiądz stoi między ławkami mówi wszyscy śpiewają… Nie ta sztywna Polska msza ps. Dałam radę! Nawet coś rozumiałam i nie był to wyrok śmierci
Który sezon lecicie?Leżymy na kanapie i oglądamy Wikingów
Cześć, mam dzis urodziny, możecie skladac życzenia