reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dobrze kojarzę, że miałaś wczoraj dwie kreski na paskowym Facelle? U mnie w minionym cyklu druga różowa kreska w drugiej minucie i dokładnie taka sama beta jak u Ciebie. Chujowe testy. 😔
Dlatego przypomnę ponownie, nim wylejemy ten mocz, poczekajmy na wynik. W razie pozytywu, cienia czy czegoś co wypatrzymy, warto powtórzyć z tego samego moczu testem innej firmy.

reklama
Dobrze kojarzę, że miałaś wczoraj dwie kreski na paskowym Facelle? U mnie w minionym cyklu druga różowa kreska w drugiej minucie i dokładnie taka sama beta jak u Ciebie. Chujowe testy. 😔
nie wczoraj a we wtorek, co byłoby zadziwiająco szybkie, ale i tak zrobiłam betę. No nic, na czerwiec postanowienie, żeby nie dotykać testów wcześniej niż 2 dni przed okresem xd

Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂
mi się ostatnio kilka dni z rzędu śniło, że jestem w zaawansowanej ciąży, czułam ruchy dziecka i potem pobudka do rzeczywistości 🤮

Widzę, że dziś jakiś dołujący nastrój dopadł staraczki 😔
Ja też zamulałam z mężem bo pogoda taka, że nigdzie nie dało rady jechać pozwiedzać połazić jak przeważnie co weekend, ale wyszło nam spontaniczne wyjście do fajnych znajomych z pracy, no to idziemy się trochę pośmiać i coś "dygnąć" w szyję hehe.
Na szczęście jestem przed owulacją więc mogę sobie pozwolić😏

A tak w ogóle to Wam powiem, że ja to chyba nie wytrzymam tych 3 miesięcy, co nam do wyjazdu na urlop w PL zostało , i szukam androloga tutaj, żeby pojechać z mężem, jak narazie znalazłam w Manchasterze najbliżej, (4 h od naszego miejsca) bo w okolicy są prywatnie, ale urolodzy sami, jeszcze nie dzwoniłam.

Zależy mi na polskim, bo wiadomo, że medyczny slang jest ciężki, a mąż nie ma angielskiego perfekt, ja z resztą też nie chociaż lepszy niż on.

Oczywiście naczytałam się internetów na temat tego co wyszło źle ( upłynnienie , lepkość) , i stwierdzam , że po co mam tyle czasu katować swój umysł... także jestem w trakcie poszukiwań.
Jeszcze i tak czekam na 2gie wyniki męża na bakterie.
Jak znajdę jakiś termin dam znać i po wizycie też, zobaczymy planuje dzwonić jak już będzie komplet wyników.

Czuje , że dla swojego spokoju musimy to szybciej ogarnąć, a nie czekać kolejne 3 miechy...

Tymczasem zbieramy się na wyjście do tych znajomych , musimy nieco zresetować mózg , bo w ostatnim czasie mieliśmy dużo stresu ( na szczęście są starsi i mają dorosłe dzieci więc raczej unikniemy niemiłych tematów).

A ja właśnie odebrałam z paczkomatu Domowe Laboratorium i ciążowe pinki :D Jestem gotowa! 😁

reklama
Do góry