A
anule22
Gość
To jak test owulacyjny wyszedl pozytywnie wczoraj to owulacja trwa do jutra w takim razie?to jak wczoraj był pik to owu raczej dziś albo nawet jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak test owulacyjny wyszedl pozytywnie wczoraj to owulacja trwa do jutra w takim razie?to jak wczoraj był pik to owu raczej dziś albo nawet jutro
Taką listę dostałamA jakie badania trzeba mieć do inseminacji?
owulacja jest 24-48h po pozytywnym owulakuTo jak test owulacyjny wyszedl pozytywnie wczoraj to owulacja trwa do jutra w takim razie?
Rozumiem. Ale jeśli już nikt nie będzie miał dla Ciebie żadnej rady to będziesz miała pewność, że zrobiłaś wszystko. Oczywiście to tylko moje zdanie.wiecie co mnie jeszcze hamuje przed pójściem gdzieś dalej z tymi plamieniami. Że może wcale to nie jest żadna rpzyczyna tego, że nie zachodzę.
Z jakiej kliniki te zalecenia?Cytologia, chlamydia, posiew, badanie przeciwciał różyczki. Do tego od obojga grupa krwi i badania, które dołączam na zdjęciu. Około 1000 zł wychodzi za komplet tych badań. U kobiet większość jest ważna 6 msc, a u mężczyzn 12 msc.
wydaje mi się, że do "wszystkiego w niepłodności" jest mi jeszcze niestety daleko i zawsze coś mi zostanie, a ja już nie chce tego próbować.Rozumiem. Ale jeśli już nikt nie będzie miał dla Ciebie żadnej rady to będziesz miała pewność, że zrobiłaś wszystko. Oczywiście to tylko moje zdanie.
A badania? W jakiej klinice?Jestem aktualnie na bieżąco wiec przesylam ile mnie to kosztowalo:
980 za inseminacje + 290 opłata jednorazowa za nadzór systemem + ovitrelle 150 + monitoring 3×220 = 2 080. Trzeba doliczyć jeszcze koszt stymulacji. Wiec raczej całość beż względu na lokalizację zambue się w przedziale 2-2,5 tys.
Doskonale rozumiem. Każdy ma swoje granice. Jesteśmy tylko ludźmiwydaje mi się, że do "wszystkiego w niepłodności" jest mi jeszcze niestety daleko i zawsze coś mi zostanie, a ja już nie chce tego próbować.
To i tak wczoraj i przedwczoraj było trzonowanie hahaowulacja jest 24-48h po pozytywnym owulaku
Gameta WawaA badania? W jakiej klinice?