reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć dziewczyny!
U mnie tez negatywny i spadek temperatury.

Załączniki

• Screenshot_20230505_060229_Flo.jpg
    Screenshot_20230505_060229_Flo.jpg
    137,9 KB · Wyświetleń: 119
  • 20230505_063408.jpg
    20230505_063408.jpg
    734,4 KB · Wyświetleń: 120
Z plusów, brak plamień przedokresowych i jak na razie mam sporo białego śluzu, ale do @ 2 dni więc susza przede mną. Dzisiaj o 4 obudzilam się z bólem w przewodzie pokarmowym, jak atak zgagi, jeszcze naiwnie myśląc - to jakiś znak.😄😉🤣😂
Kurła - nie zajdę już w ciążę nigdy, muszę się zdyscyplinować do testowania od 12 dni po, bo szkoda testów, a najlepiej przemyśleć porzucenie tych starań, skoro wciąż efekt jest ten sam. Taki fajny wykres mialam na tle pozostalych cykli i dalej nic.
Jak zawsze gorzkie żale na koniec cyklu, wybaczcie.

Z plusów, brak plamień przedokresowych i jak na razie mam sporo białego śluzu, ale do @ 2 dni więc susza przede mną. Dzisiaj o 4 obudzilam się z bólem w przewodzie pokarmowym, jak atak zgagi, jeszcze naiwnie myśląc - to jakiś znak.😄😉🤣😂
Kurła - nie zajdę już w ciążę nigdy, muszę się zdyscyplinować do testowania od 12 dni po, bo szkoda testów, a najlepiej przemyśleć porzucenie tych starań, skoro wciąż efekt jest ten sam. Taki fajny wykres mialam na tle pozostalych cykli i dalej nic.
Jak zawsze gorzkie żale na koniec cyklu, wybaczcie.
Ten czas pomiędzy negatywnym testem a @ zawsze jest trudny. Nie dość, że pojawiają się negatywne emocje to jeszcze hormony buzują...
Ale przychodzi okres i nowy cykl nowe szanse 😊

Dzień Dobry 🌞 u mnie dziś skok, Bożena gorąca 🤣 ale bielsze nie będzie także czekamy na okres 😈 No i dla was nawet zatestowałam bo jak wiadomo ja z tych nie testujących. Kolejny cykl taki sam więc bez smutnych minek mi tu ☺️ następny cykl zamierzam unikać płodnych a w czerwcu wakajki 🌴

Załączniki

• ff41da4b-2f22-47d1-8588-79edd52f2073.jpeg
    ff41da4b-2f22-47d1-8588-79edd52f2073.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 116
  • 1b09d24c-70ad-490e-b66c-ec7f440a5bb6.jpeg
    1b09d24c-70ad-490e-b66c-ec7f440a5bb6.jpeg
    41,3 KB · Wyświetleń: 122
Dzień Dobry 🌞 u mnie dziś skok, Bożena gorąca 🤣 ale bielsze nie będzie także czekamy na okres 😈 No i dla was nawet zatestowałam bo jak wiadomo ja z tych nie testujących. Kolejny cykl taki sam więc bez smutnych minek mi tu ☺️ następny cykl zamierzam unikać płodnych a w czerwcu wakajki 🌴
Jeju spojrzałam pierw na te kreski na opakowaniu. Wgl ta Bożena w ciula leci tej😡

reklama
Ten czas pomiędzy negatywnym testem a @ zawsze jest trudny. Nie dość, że pojawiają się negatywne emocje to jeszcze hormony buzują...
Ale przychodzi okres i nowy cykl nowe szanse 😊
Najgorsze, że człowiek ma już 100% pewności, że nic z tego nie będzie ale głowa mimo wszystko robi sobie nadzieję do końca 😬

Do góry