reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Lilli2
z Gravidy w PłockuZ jakiej kliniki te zalecenia?
królowa_kresek😉🙃
Z plusów, brak plamień przedokresowych i jak na razie mam sporo białego śluzu, ale do @ 2 dni więc susza przede mną. Dzisiaj o 4 obudzilam się z bólem w przewodzie pokarmowym, jak atak zgagi, jeszcze naiwnie myśląc - to jakiś znak.
Kurła - nie zajdę już w ciążę nigdy, muszę się zdyscyplinować do testowania od 12 dni po, bo szkoda testów, a najlepiej przemyśleć porzucenie tych starań, skoro wciąż efekt jest ten sam. Taki fajny wykres mialam na tle pozostalych cykli i dalej nic.
Jak zawsze gorzkie żale na koniec cyklu, wybaczcie.
Kurła - nie zajdę już w ciążę nigdy, muszę się zdyscyplinować do testowania od 12 dni po, bo szkoda testów, a najlepiej przemyśleć porzucenie tych starań, skoro wciąż efekt jest ten sam. Taki fajny wykres mialam na tle pozostalych cykli i dalej nic.
Brownie1992
Moderator
Ten czas pomiędzy negatywnym testem a @ zawsze jest trudny. Nie dość, że pojawiają się negatywne emocje to jeszcze hormony buzują...Z plusów, brak plamień przedokresowych i jak na razie mam sporo białego śluzu, ale do @ 2 dni więc susza przede mną. Dzisiaj o 4 obudzilam się z bólem w przewodzie pokarmowym, jak atak zgagi, jeszcze naiwnie myśląc - to jakiś znak.
Ale przychodzi okres i nowy cykl nowe szanse
MyszkaMiki30
Dzień Dobry u mnie dziś skok, Bożena gorąca ale bielsze nie będzie także czekamy na okres No i dla was nawet zatestowałam bo jak wiadomo ja z tych nie testujących. Kolejny cykl taki sam więc bez smutnych minek mi tu następny cykl zamierzam unikać płodnych a w czerwcu wakajki
Załączniki
krasulkaa
Jeju spojrzałam pierw na te kreski na opakowaniu. Wgl ta Bożena w ciula leci tejDzień Dobry u mnie dziś skok, Bożena gorąca ale bielsze nie będzie także czekamy na okres No i dla was nawet zatestowałam bo jak wiadomo ja z tych nie testujących. Kolejny cykl taki sam więc bez smutnych minek mi tu następny cykl zamierzam unikać płodnych a w czerwcu wakajki
MyszkaMiki30
ciekawe po czym taka gorąca jak stary był na nocceJeju spojrzałam pierw na te kreski na opakowaniu. Wgl ta Bożena w ciula leci tej
Brownie1992
Moderator
Chcice maciekawe po czym taka gorąca jak stary był na nocce
reklama
aurii_orelii
Najgorsze, że człowiek ma już 100% pewności, że nic z tego nie będzie ale głowa mimo wszystko robi sobie nadzieję do końcaTen czas pomiędzy negatywnym testem a @ zawsze jest trudny. Nie dość, że pojawiają się negatywne emocje to jeszcze hormony buzują...
Ale przychodzi okres i nowy cykl nowe szanse