krasulkaa
Fanka BB :)
Rob test kolejny jak masz nie marudzMogę Ci dać fotę wszystkich testów z wczoraj Proszę Haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rob test kolejny jak masz nie marudzMogę Ci dać fotę wszystkich testów z wczoraj Proszę Haha
wczoraj było 12 dpo ale domniemanej, owulaki i temperatura tak wskazująa ile dni po jesteś? Bo chyba nie pamiętam
nie rozumiem, co chcesz przez to powiedziećJa rozumiem.
Z rzeczy przyziemnych zdarza mi się pomyśleć, że ktoś ma zajebistą figurę i nic nie robi (moja kumpela) dopiero urodziła i wygląda zajebiście, a ja cwicze, robię km, pilnuje menu i co? Schudnę 3 kg ,potem + 3 kg i znowu doł i rozne pesymistyczne myśli. Powiesz "co ty porównujesz " no wiem nie da się tego potównać, ale akurat dla mnie to jest wazne, i moze sobie coś tam pomysle "kur..a co za niesprawiedliwość " ale co to zmienia, nic.
mama zawsze WieA No i dzisiaj od rana mama nalegała by się spotkać. Mamy iść na kawę, nie wiem jak wytrzymam by jej nie powiedzieć
W ogóle co to za dziwny zbieg okoliczności, moja mama rzadko mi proponuje kawę na mieście Telepatia total
Właśnie nie mam wszystko zuzylamRob test kolejny jak masz nie marudz
dawaj adres, wyślę CiWłaśnie nie mam wszystko zuzylam
Nie wiem czy na tą wieś dotrą przed lekarzemdawaj adres, wyślę Ci
A kiedy chciałabyś iść na pierwszą wizytę? Bo jeśli chcesz od razu zobaczyć serduszko, to nie ma raczej sensu iść przed 6+0A sprawdzałam dzisiaj terminy do mojej ginekolozki i najszybciej ma na 20 czerwca w t f
jak na 12dpo to piękne kreskiwczoraj było 12 dpo ale domniemanej, owulaki i temperatura tak wskazują