reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

W ogóle to urosła mi ogromna pulsująca opryszczka w nosie i pod nosem 🤡
Mój organizm jakieś jaja sobie robi ze mnie wtf
hej właśnie mi przyszło do głowy - Ty chyba masz niedoczynność tarczycy więc jak polecisz na betke to dodaj TSH. To strasznie skacze już od razu po pozytywnym teście. Może nawet skontaktuj się z endokrynologiem jak zwiększyć dawkę leków bo wiem że dziewczyny tutaj od razu to robiły jak tylko dwie kreski zobaczyły

reklama
hej właśnie mi przyszło do głowy - Ty chyba masz niedoczynność tarczycy więc jak polecisz na betke to dodaj TSH. To strasznie skacze już od razu po pozytywnym teście. Może nawet skontaktuj się z endokrynologiem jak zwiększyć dawkę leków bo wiem że dziewczyny tutaj od razu to robiły jak tylko dwie kreski zobaczyły
mam zamiar zrobić w czwartek razem z przyrostem, moja ginekolog jest endokrynologiem i właśnie informowała mnie żeby zrobić od razu tsh. dziękuję, że pamiętasz ❤️

Stymulacja powtórna nie jest zlecana , jak to działa? Dostałaś na 6 miesięcy i tyle?
Można niby robić powtórną, ale trzeba zrobić przerwę chyba minimum 3 miesiące.
Ale my już pierwszej młodości nie jesteśmy, więc nie bierzemy tego pod uwagę. Nie chcemy też inseminacji, bo przy moim pcosie podobno słabo działa. Więc będziemy działać od razu z in vitro. Przynajmniej się dowiem czy moje komórki jajowe się do czegokolwiek nadają. Jeśli nie to będziemy się martwić później.

Dobra brat potwierdził, że tv to jego gospodarstwo domowe i śmiga 🤣 wkońcu to tylko parę ulic dalej 😜
moja Siostra mieszka 17 km ode mnie a też jej ostatnio potwierdziłam wspólne gospodarstwo i przeszło 😉 jednocześnie nie wylogowało mnie z TV w mieszkaniu, laptopa Starego, mojego iPada i telefonu 🤔 także ciekawe co to dalej będzie z tym tematem

Jednak wzięłam hahah w kieszeni był! Mocz 4h 🙃

Załączniki

• IMG_3628.jpeg
    IMG_3628.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 201
reklama
Ok, ja już oficjalnie czekam na okres.
Test z pierwszego żółciótkiego moczu porannego w pierszym dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny. Siki prima sort, a tu takie rozczarowanie.
No ale cóż. Wieczorem sobie chociaż podrinkuję 🤷‍♀️
U mnie za to spadek temperatury, mogłaby być to implantacja 😅🤣

Załączniki

• Screenshot_20230530_061936_Flo.jpg
    Screenshot_20230530_061936_Flo.jpg
    145 KB · Wyświetleń: 37
Do góry