reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

W ogóle to urosła mi ogromna pulsująca opryszczka w nosie i pod nosem 🤡
Mój organizm jakieś jaja sobie robi ze mnie wtf
hej właśnie mi przyszło do głowy - Ty chyba masz niedoczynność tarczycy więc jak polecisz na betke to dodaj TSH. To strasznie skacze już od razu po pozytywnym teście. Może nawet skontaktuj się z endokrynologiem jak zwiększyć dawkę leków bo wiem że dziewczyny tutaj od razu to robiły jak tylko dwie kreski zobaczyły

reklama
hej właśnie mi przyszło do głowy - Ty chyba masz niedoczynność tarczycy więc jak polecisz na betke to dodaj TSH. To strasznie skacze już od razu po pozytywnym teście. Może nawet skontaktuj się z endokrynologiem jak zwiększyć dawkę leków bo wiem że dziewczyny tutaj od razu to robiły jak tylko dwie kreski zobaczyły
mam zamiar zrobić w czwartek razem z przyrostem, moja ginekolog jest endokrynologiem i właśnie informowała mnie żeby zrobić od razu tsh. dziękuję, że pamiętasz ❤️

Stymulacja powtórna nie jest zlecana , jak to działa? Dostałaś na 6 miesięcy i tyle?
Można niby robić powtórną, ale trzeba zrobić przerwę chyba minimum 3 miesiące.
Ale my już pierwszej młodości nie jesteśmy, więc nie bierzemy tego pod uwagę. Nie chcemy też inseminacji, bo przy moim pcosie podobno słabo działa. Więc będziemy działać od razu z in vitro. Przynajmniej się dowiem czy moje komórki jajowe się do czegokolwiek nadają. Jeśli nie to będziemy się martwić później.

Dobra brat potwierdził, że tv to jego gospodarstwo domowe i śmiga 🤣 wkońcu to tylko parę ulic dalej 😜
moja Siostra mieszka 17 km ode mnie a też jej ostatnio potwierdziłam wspólne gospodarstwo i przeszło 😉 jednocześnie nie wylogowało mnie z TV w mieszkaniu, laptopa Starego, mojego iPada i telefonu 🤔 także ciekawe co to dalej będzie z tym tematem

Jednak wzięłam hahah w kieszeni był! Mocz 4h 🙃

Załączniki

• IMG_3628.jpeg
    IMG_3628.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 204
reklama
Ok, ja już oficjalnie czekam na okres.
Test z pierwszego żółciótkiego moczu porannego w pierszym dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny. Siki prima sort, a tu takie rozczarowanie.
No ale cóż. Wieczorem sobie chociaż podrinkuję 🤷‍♀️
U mnie za to spadek temperatury, mogłaby być to implantacja 😅🤣

Załączniki

• Screenshot_20230530_061936_Flo.jpg
    Screenshot_20230530_061936_Flo.jpg
    145 KB · Wyświetleń: 40
Do góry