reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Zjadłam malinowa chmurkę i sernik. Myślicie, że to cionsz?
Ja jestem kelnerką na sali I podczas ostatniej komunii tak się najadłam różnych ciast, że myślałam, że pęknę! A już szczególnie mi podpasował taki jakby zakalec. No był przepyszny i zjadłam naprawdę cztery kawałki, gdzie ja rzadko jem ciasta. I wyobraźcie sobie moją minę, kiedy kobieta powiedziała, że dodała do tego ciasta śmietankę, masło i białą czekoladę. Już widzę ten cellulit na udach 😅

Trzymajcie za mnie kciuki, bo testuję rano, w dzień @. Już od dwóch godzin ograniczam picie, co by rano sików nie rozwodnić...
Jezu. Głupia jestem, ale pomimo trzech dotychczasowych negatywów mam nadzieję! Chociaż po porannym negatywie nastrój siadł. No ale! @nindziaa też miała wczoraj negatyw 😅❤️

ej ja dziś też zjadłam jakoś dużo. Jeszcze przed chwilą poprawiłam kanapkami z białego chleba z roztopionym serem 😅
a że wróciłam do prac po urlopie to buły wjechały. Kurde, w Egipcie na all inie odrzut od jedzenia a tu moge jeść i jeść :D

reklama
Pomyśl sobie, że ja tak mam na co dzień 🫣 uklepuję je lakierem 😅
Ja też tak robiłam, lakier do włosów i szczoteczka do rzęs :D A później to opaskę sobie kupiłam i trochę ona mi łapała.
korzystałam z netflixa brata 🤡
My mamy ze znajomymi i nikt nie zgłaszał, że coś nie działa, a ja tez potwierdzałam że u nas jest gospodarstwo domowe. Jeśli rzeczywiście nie będzie można współdzielić bez dopłaty, to my chyba zrezygnujemy, bo tyle innych platform mamy, że nie ma sensu za jedna płacić 6 dych.

Do góry