reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Zjadłam malinowa chmurkę i sernik. Myślicie, że to cionsz?
Ja jestem kelnerką na sali I podczas ostatniej komunii tak się najadłam różnych ciast, że myślałam, że pęknę! A już szczególnie mi podpasował taki jakby zakalec. No był przepyszny i zjadłam naprawdę cztery kawałki, gdzie ja rzadko jem ciasta. I wyobraźcie sobie moją minę, kiedy kobieta powiedziała, że dodała do tego ciasta śmietankę, masło i białą czekoladę. Już widzę ten cellulit na udach 😅

Trzymajcie za mnie kciuki, bo testuję rano, w dzień @. Już od dwóch godzin ograniczam picie, co by rano sików nie rozwodnić...
Jezu. Głupia jestem, ale pomimo trzech dotychczasowych negatywów mam nadzieję! Chociaż po porannym negatywie nastrój siadł. No ale! @nindziaa też miała wczoraj negatyw 😅❤️

ej ja dziś też zjadłam jakoś dużo. Jeszcze przed chwilą poprawiłam kanapkami z białego chleba z roztopionym serem 😅
a że wróciłam do prac po urlopie to buły wjechały. Kurde, w Egipcie na all inie odrzut od jedzenia a tu moge jeść i jeść :D

reklama
Pomyśl sobie, że ja tak mam na co dzień 🫣 uklepuję je lakierem 😅
Ja też tak robiłam, lakier do włosów i szczoteczka do rzęs :D A później to opaskę sobie kupiłam i trochę ona mi łapała.
korzystałam z netflixa brata 🤡
My mamy ze znajomymi i nikt nie zgłaszał, że coś nie działa, a ja tez potwierdzałam że u nas jest gospodarstwo domowe. Jeśli rzeczywiście nie będzie można współdzielić bez dopłaty, to my chyba zrezygnujemy, bo tyle innych platform mamy, że nie ma sensu za jedna płacić 6 dych.

Do góry