Avy
Fanka BB :)
Mój nie lubi krwistych imprez Poza tym i tak są bezceloweNo to się bierz za robotę bo się mi kończy Smart
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie lubi krwistych imprez Poza tym i tak są bezceloweNo to się bierz za robotę bo się mi kończy Smart
a ty masz swoje konto czy kogoś?Ja mam wszystko po staremu, nic nie musiałam potwierdzać ani nic, te nowe zmuany chyba mnie ominęły..
Swoje czyli teść będzie dzwonił, by potwierdzića ty masz swoje konto czy kogoś?
Dlatego pewnie chodzi o paczkę...Jaką paczkę? Ja chcę paczkę! Dawaj!
Poszłabym na mamuśki, ale przegrałam życie tym niepaleniem fajek
Ja mam swoje, nie udostępniam nikomu. W domu mam na dwóch telewizorach, komputerach i komórkach i wołało potwierdzenie.Swoje czyli teść będzie dzwonił, by potwierdzić
Moja mama się machnęła przy logowaniu, dostawiła kropke, stworzyla nowe konto, potem zalogować nie mogla się ni hu hu...i pol roku walczyla o pozbycie się netflixa, a teraz boi się zalogować na moje dane, zeby znowu przypału nie byłoSwoje czyli teść będzie dzwonił, by potwierdzić
Aaaaaa!!!!!!!!! I wszystko jasneDlatego pewnie chodzi o paczkę...
My tez mamy na komorkach, tv i komputerach i nie ograniczmy się do 5 odbiorników tylko mamy na 6 plus teść.Ja mam swoje, nie udostępniam nikomu. W domu mam na dwóch telewizorach, komputerach i komórkach i wołało potwierdzenie.
Masz czas do końca czerwcaMój nie lubi krwistych imprez Poza tym i tak są bezcelowe