anyżowa
Fanka BB :)
Ale 1 fajka skraca życie o 5 min patrz ile jesteś do przoduJaką paczkę? Ja chcę paczkę! Dawaj!
Poszłabym na mamuśki, ale przegrałam życie tym niepaleniem fajek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale 1 fajka skraca życie o 5 min patrz ile jesteś do przoduJaką paczkę? Ja chcę paczkę! Dawaj!
Poszłabym na mamuśki, ale przegrałam życie tym niepaleniem fajek
I skończyło się dziadowaniekorzystałam z netflixa brata
Chyba jeszccze trza się sexowaćno ja też miałą owulkę w Egipcie i też napewno w nią piłam bo codziennie tam piłam xD
brat miał pakiet a ja byłam taka dodatkowaByłaś na doczepkę u kogoś?
Ej no! Teraz to mnie zmotywowałaś do zaciążeniaPacz jaka interesowna
Teraz chce paczkę, a parę dni temu mnie od stalkerek wyzywała
W basenie na pewno było dużo plemnikowChyba jeszccze trza się sexować
No to się bierz za robotę bo się mi kończy SmartEj no! Teraz to mnie zmotywowałaś do zaciążenia
No w sumie racja! Tylko oby nie tych z obsługi bo będzie kolor "egipski" skóryW basenie na pewno było dużo plemnikow
Ja mam wszystko po staremu, nic nie musiałam potwierdzać ani nic, te nowe zmuany chyba mnie ominęły..Człowiek wchodzi na netflixa a tu nie ma netflixa