Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm... ciekawe jak to się sprawdza.Jak już jesteśmy w temacie porządków... Ja marzę o robocie do mycia okien. O ile pionowe mi nie przeszkadzają, to dachowe są wiecznie brudne. Po tygodniu nie widać efektu, a to mnie ostro demotywuje do mycia.... a takiego robocika puszczałabym sobie raz na dwa tygodnie
Wzięłam się wczoraj za oglądanie "in vitro nauka czy cud". Dziewczyny, które oglądałyście: jak wrażenia? Póki co obejrzałam trzy odcinki. Chyba mniej więcej takiej treści się spodziewałam. Zobaczymy jak będzie dalej
Nie... nie, nie, nie! Wydaje Ci się.Mam brązowy śluz
dziewcztyny, wiem, ze były jakieś rozmowy na ten temat, ale zbieram opinie:
Która ma mopa parowego?
Która ma odkurzacz pionowy?
Jak wrażenia? Polecacie?
Czyli ja jakaś nienormalna jestem, bo mnie to w ogóle nie rusza. Albo za bardzo już oswoiłam się z wizją in vitro.Ryczę na tym jak głupia
W terminie @ to ponoć normalne.Mam brązowy śluz
Nie wydaje mi się jest brązowyNie... nie, nie, nie! Wydaje Ci się.
Jestem niby przed terminemW terminie @ to ponoć normalne.
mało się znam ale spokojnie. Powodem do zmartwień jest tylko dużo żywej krwi a brązowe plamienia są (z tego co czytałam) bardzo często spotykaneJestem niby przed terminem