reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jak już jesteśmy w temacie porządków... Ja marzę o robocie do mycia okien. O ile pionowe mi nie przeszkadzają, to dachowe są wiecznie brudne. Po tygodniu nie widać efektu, a to mnie ostro demotywuje do mycia.... a takiego robocika puszczałabym sobie raz na dwa tygodnie ❤️
Hm... ciekawe jak to się sprawdza.

Wzięłam się wczoraj za oglądanie "in vitro nauka czy cud". Dziewczyny, które oglądałyście: jak wrażenia? Póki co obejrzałam trzy odcinki. Chyba mniej więcej takiej treści się spodziewałam. Zobaczymy jak będzie dalej 😊

Ryczę na tym jak głupia

dziewcztyny, wiem, ze były jakieś rozmowy na ten temat, ale zbieram opinie:
Która ma mopa parowego?
Która ma odkurzacz pionowy?
Jak wrażenia? Polecacie?

Mopa parowego mam z viledy. Mialam tego trójkątnego i kochałam całym sercem, zmieniałam ta vilede tą xxl żeby szybciej ogarniać. Jedyny minus to dla mnie zbyt krótki kabel

Odkurzacz mam dyson. Tez kocham

reklama
Do góry