reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Wzięłam się wczoraj za oglądanie "in vitro nauka czy cud". Dziewczyny, które oglądałyście: jak wrażenia? Póki co obejrzałam trzy odcinki. Chyba mniej więcej takiej treści się spodziewałam. Zobaczymy jak będzie dalej 😊
Obejrzałam 2 pierwsze odcinki, poryczałam się i mąż mi zabronił ogladac dalej.

reklama
dziewcztyny, wiem, ze były jakieś rozmowy na ten temat, ale zbieram opinie:
Która ma mopa parowego?
Która ma odkurzacz pionowy?
Jak wrażenia? Polecacie?
Mam mopa parowego Vileda. Fajny, lubię go. Zwłaszcza na szybkie umycie podłogi. W kuchni odmyke wszystko bez szorowania. Wada: nie zbieea dobrze kurzu, jeśli jest niodlurzone zostaną paski - ja je zbieram szmatką albo ręcznikiem papierowym na koniec.

Która ma mopa parowego?
Jak wrażenia? Polecacie?
mam oba. Są spoko.
Odkurzacz stojący bezprzewodowy jest idealny na szybkie igarniecie mieszkania, nie wlecze się kabel za Tobą, jest lekki, ja uwielbiam odkurzać nim schody. Zawsze pod ręką, zanim bym złożyła zwykły odkurzacz (mamy wodny) to już mam 5 razy odkurzone.

Mop parowy za to dobrze mi czyści podłogę ze śladów żarcia dla kotów, musiałabym zeskrobywac to na kolanach, a tak Mop sobie poradzi. Tylko nie używam go na panelach, bo się boję, że wypaczy

Odnośnie sprzątania 🤣

Załączniki

• e1866634-aa61-4738-b2ec-08094b2c4719.jpeg
    e1866634-aa61-4738-b2ec-08094b2c4719.jpeg
    43,4 KB · Wyświetleń: 74
Ja mam robocika, który odkurza, mopuje i sam się czyści, więc wszystkie inne sprzęty oddałam/sprzedałam i wystarcza on jeden, jedyny, ukochany.
no wlasnie my mamy tego jeżdżącego, ale on coś szwankuje, już zapomina trasę, chce przejechać przez ściane. I myslimy o odkurzaczu pionowym po prostu.

no wlasnie my mamy tego jeżdżącego, ale on coś szwankuje, już zapomina trasę, chce przejechać przez ściane. I myslimy o odkurzaczu pionowym po prostu.
ja mam odkurzacz pionowy jako uzupełniający do roomby właśnie- dzięki temu mogę odkurzyć za łóżkiem czy okruchy jakieś obok blatu albo ziemię po przesądzaniu kwiatków bez konieczności odpalania robota i jestem z tego duetu bardzo zadowolona. Mopa mam za to klasycznego bo parowy mnie wkurzał i oddałam mamie 😅

reklama
Która ma mopa parowego?
Jak wrażenia? Polecacie?
Ja mam pionowy odkurzacz xiaomi i na moje potrzeby się sprawdza super ;) idealny do ogarnięcia na bieżąco podłogi, wciągnięcia żwirku przy kuwecie czy odkurzenia kanapy/krzeseł z sierści. Co prawda na konkretne porządki wyjmuje karchera, ale ten xiaomi jest mega wygodny na codzień do szybkich porządków 😊

Do góry