reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

U nas jak kot wszędzie wlezie to niestety codziennie jest kurz, już się przyzwyczaiłam xd Zawsze znajdzie jakiś niedoczyszczony kąt, wlezie i rozniesie a o sierści to już nie wspomnę, jem ją 😅
no ja dziś czyściłąm lodówkę, bo skorzystalam, że po przyjeździe mamy w niej mało rzeczy i też sierść znalazłam :D

reklama
A ja przymierzam się do kupna mopa elektrycznego. Chyba sprawię sobie takiego z Karchera z czterema szczotkami, może on mi domyje podłogę. 🫣. Jeszcze ostatnio mąż złamał mi pedał z wiadra i nie mogę odwirować mopa, więc przerzuciłam się na mopowanie z odkurzacza. 😅

W ogóle pms wjechał pełną parą. Swoje poddenerwowanie musiałam dozować w pracy przez 12h żeby nie uznali mnie za zmierzlucha, a w drodze z pracy kupiłam sobie loda i czekoladę. Podbrzusze boli jakby mi słoń na nim usiadł także czekam na okres.

A ja przymierzam się do kupna mopa elektrycznego. Chyba sprawię sobie takiego z Karchera z czterema szczotkami, może on mi domyje podłogę. 🫣. Jeszcze ostatnio mąż złamał mi pedał z wiadra i nie mogę odwirować mopa, więc przerzuciłam się na mopowanie z odkurzacza. 😅

W ogóle pms wjechał pełną parą. Swoje poddenerwowanie musiałam dozować w pracy przez 12h żeby nie uznali mnie za zmierzlucha, a w drodze z pracy kupiłam sobie loda i czekoladę. Podbrzusze boli jakby mi słoń na nim usiadł także czekam na okres.
ale takiego automatycznego jakiegoś czy parowego? Ja mam parowy i polecam, jeden nasz kot żre żarcie w całym korytarzu, na kafelkach wiecznie zaschnięte okruchy i tylko parowy domywa

ale takiego automatycznego jakiegoś czy parowego? Ja mam parowy i polecam, jeden nasz kot żre żarcie w całym korytarzu, na kafelkach wiecznie zaschnięte okruchy i tylko parowy domywa
Myślałam o tym bezprzewodowym, który jednocześnie odkurza, myje i zasysa brudną wodę. Model FC7. Parowy mam z Zelmera, ale bardzo brzydkie ślady mi zostawia na panelach.

reklama
Myślałam o tym bezprzewodowym, który jednocześnie odkurza, myje i zasysa brudną wodę. Model FC7. Parowy mam z Zelmera, ale bardzo brzydkie ślady mi zostawia na panelach.
Ja mam mop bezprzewodowy od Viledy (dostałam w prezencie) i nie używam, bo mam wrażenie, że rozwala mi te drobne nieczystości, których odkurzaczem nie zebrałam, po całej chacie. On jest taki bardziej do polerowania niż robienia podłogi na mokro (takie moje zdanie). Więc póki co wsadziłam go do kartonu i chyba wystawię na olx. Generalnie nie polecam ;)

Do góry