reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja mam mop bezprzewodowy od Viledy (dostałam w prezencie) i nie używam, bo mam wrażenie, że rozwala mi te drobne nieczystości, których odkurzaczem nie zebrałam, po całej chacie. On jest taki bardziej do polerowania niż robienia podłogi na mokro (takie moje zdanie). Więc póki co wsadziłam go do kartonu i chyba wystawię na olx. Generalnie nie polecam ;)
Ja też mam , i używam sporadycznie, bo faktycznie nie spełnia dobrze funkcji swojej popieram 😉

reklama
O wow! Nie marnujesz czasu :) Ale super!
Spokojnie hehe nie chwalę dnia przed zachodem słońca, zobaczymy jak się odnajdę na angielskich drogach 😁
Ale tak, coś robię, i faktycznie napędzacie mnie w tym wszystkim 🙈 to forum ma na mnie pozytywny wpływ ❤️ troche mniej się boje😁
Nikt mnie tam nie zabije, spróbuję, co mi szkodzi, bynajmniej nie będę żalować🤩

Spokojnie hehe nie chwalę dnia przed zachodem słońca, zobaczymy jak się odnajdę na angielskich drogach 😁
Ale tak, coś robię, i faktycznie napędzacie mnie w tym wszystkim 🙈 to forum ma na mnie pozytywny wpływ ❤️ troche mniej się boje😁
Nikt mnie tam nie zabije, spróbuję, co mi szkodzi, bynajmniej nie będę żalować🤩
Jestem przekonana, że sobie świetnie poradzisz :) Będę trzymać mocno kciuki :)

Taki skrót myślowy tam zrobiłam , żałować, że nic nie zrobiłam w tym kierunku, w tym sensie😉

reklama
A co, nikt mnie nie zabije tam, najwyżej się okaże , że się nie nadaje 🤷‍♀️😁
wszystko to jest kwestia godzin za kółkiem i przestawienia głowy, nie musisz być zajebistym kierowcą, ważne byś jeździła bezpiecznie i nie stwarzała zagrożenia na drodze! I serio, ja nie skręcam w lewo na ruchliwych skrzyżowaniach, a jakoś wszędzie dojadę - jestem najlepszym dowodem na to, że się po prostu da, jakoś bo jakoś, ale się da! I Ty też dasz radę!

Do góry