reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

tutaj to w ogóle kupuje się ile uważa i później idzie na test. Nawet nie trzeba ileś tam wyjeździć czy zapisywać na kurs przed testem na prawko 😱

Też myślę o tym by się zapisać! W Polsce non stop jeździłam ale teraz mam przerwę już 8 lat i się boje. Tym bardziej że tu ciasno i druga strona. Btw można się zapisać na jazdy w szkołach z polskim językiem 😎
Ciasno? @AScarlett weź im powiedz co jest w Krakowie 🤣
Ciasne uliczki, poparkowane po obu stronach i do tego ścieżka rowerowa pod prąd. Do tego tramwaje jeżdżące po ulicy, ronda, bus pasy. 🤣

reklama
@nikaplis a jak okres, po okresie?
dziękuję że pytasz, już super małe resztki ALE trwał po raz pierwszy 5 dni z małym plamieniem 6 więc zupełnie co innego niż to co do tej pory czyli dwa dni lekkiego krwawienia. Kurcze naprawdę mi się wydaje że mój organizm dopiero 10 miesięcy po antykoncepcji wrócił do normy

A jak u Ciebie? My chyba mamy super podobne cykle 😉

dziękuję że pytasz, już super małe resztki ALE trwał po raz pierwszy 5 dni z małym plamieniem 6 więc zupełnie co innego niż to co do tej pory czyli dwa dni lekkiego krwawienia. Kurcze naprawdę mi się wydaje że mój organizm dopiero 10 miesięcy po antykoncepcji wrócił do normy

A jak u Ciebie? My chyba mamy super podobne cykle 😉
Ja jestem w 5 dniu cyklu, też mnie trochę wkurza moja 11 dniowe faza lutealna, ale ponoć jest ok ,.następnym razem jak będę u gin zapytam, bo też wydaje mi się niezbyt długa , i zapytam o to i o prog , bo też niby dobry a dziewczyny mają wyższy....

Ciasno? @AScarlett weź im powiedz co jest w Krakowie 🤣
Ciasne uliczki, poparkowane po obu stronach i do tego ścieżka rowerowa pod prąd. Do tego tramwaje jeżdżące po ulicy, ronda, bus pasy. 🤣
Podpisuje się pod tym.
Ja w ogole tez jestem takim se kierowca....powinnam częściej jeździć i się przemóc, a od okazji jeżdżę. Do centrum Krakowa to ja w zyciu sama nie pojadę autem! Przecież tam 90% to parkowanie równolegle na zderzak. Nie mam szans wjechać. A jak parkujesz to już Ci na ogonie stoi ktoś i wywiera presję.
A o rowerach to mi nawet nie mów. Raz te ścieżki na ulicy pod prąd to jeszcze nie patrza na nic i na pełnej pecie wjezdzaja nagle na pasy. Z chodnika, że ścieżki- jak zawieje

reklama
Ja jestem w 5 dniu cyklu, też mnie trochę wkurza moja 11 dniowe faza lutealna, ale ponoć jest ok ,.następnym razem jak będę u gin zapytam, bo też wydaje mi się niezbyt długa , i zapytam o to i o prog , bo też niby dobry a dziewczyny mają wyższy....
to że trwa 11 dni to ja się akurat mega cieszę bo do tej pory to było jakieś cholera-wie-co, 9, max 10 dni 😂🫣

Do góry