Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej obserwują jak pękająMoze wlasnie miał pękać i teraz trzonuje gdzieś w krzakach
mam jeszcze dwa w szufladzie, kilkanaście babyplanów i jeszcze dokupię facelle, wszystkie wysikam, wszystkie! Pozytywnymi testami sobie ścianę wytapetuję!wszystkie wysikasz w tym cyklu? Potem jak już dwie będą wychodziły to możesz sprzedawać pozytywy na olx
Kurde chyba się ogarnę, i kupie swój samochód... boje się fakt bo w Anglii ciasno, ale mnie zmotywowałyscie...pomyśle, na pewnoAle @Bolilol Ci dobrze napisała. Ja teraz mieszkając na wsi nigdzie bym się nie ruszyla nawet. Jesteś niezależna, a potem z dzieckiem gdzieś będziesz potrzebować pojechać i dupa.
o ja właśnie przez starania zaczęłam. Żeby jeździć po lekarzach i żeby już bardzo dobrze jeździć do czasu aż będę w ciąży, żeby w ciąży jeździć na jogę dla ciężarnych i inne zajęcia, a później żeby Bombelka wozić na zabawy dla bombelków i że lepiej teraz to zrobić, bo jak już będę w ciąży, to się będę cykać dopiero się uczyć jeździćAle @Bolilol Ci dobrze napisała. Ja teraz mieszkając na wsi nigdzie bym się nie ruszyla nawet. Jesteś niezależna, a potem z dzieckiem gdzieś będziesz potrzebować pojechać i dupa.
Tutaj też można dokupić godziny... kupieserio! Jak się boisz to zrób jak ja - po 13 latach przerwy po prostu wykupiłam sobie godziny w szkole jazdy, bo już nawet nie wiedziałam jak się rusza autem... Wyjeździłam 10h i moja instruktorka stwierdziła, że mogę ruszać. Kupiłam szybko auto i zaczęłam jeździć. Po 5 miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że moje życie ma inną jakość! Nie jeżdżę jakoś super, nie skręcam w lewo na dużych skrzyżowaniach, całe rondo wale prawym pasem, ale z dnia na dzień idzie mi serio coraz lepiej i coraz pewniej się czuje6
dokładnie! Działaj!Mieć prawko i siedzieć jak pół dupy zza krzaka....muszę coś z tym zrobić...
Tak trzymaćTutaj też można dokupić godziny... kupie
to mu to dobrze sprzedaj. Powiedz, że wymyśliłaś sposób na to, by nie musiał brać wolnego na Twoje wizyty u ginaMąż mnie zabije, powie, że znowu wymyślam swoje fanaberie