Kotciara
Moderator
Właśnie w sumie to nie mam pojęcia, po prostu chce żeby @ przyszła jak najszybciej11 dni po to nadal wcześnie, ile masz dniową tą fazę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie w sumie to nie mam pojęcia, po prostu chce żeby @ przyszła jak najszybciej11 dni po to nadal wcześnie, ile masz dniową tą fazę?
a sikalas na coś?Właśnie w sumie to nie mam pojęcia, po prostu chce żeby @ przyszła jak najszybciej
dobrze dobrze, dzisiaj i jutro też koniecznie!Tak na tej dawce 2x1 po 2.5 mg
Dobrze że zatrzonowałam wczoraj
Robiłam betę przedwczoraj, bo ja na każdym teście widzę cieńa sikalas na coś?
mogło być jeszcze za wcześnieRobiłam betę przedwczoraj, bo ja na każdym teście widzę cień
9 dpo, beta < 2,30
za każdym razem masz po 2 pęcherzyki?Ja mam dzisiaj gina o 17:20, ale nie wiem czy zobaczy już jakieś ciałko żółte, bo temp tak nie wskazuje jednoznacznie, że już po. Chyba, że jeszcze drugi pęka lewy jajnik mnie bolał wczoraj i pół nocy, dzisiaj tak lekko pobolewa. Mam nadzieję, że owu była wczoraj, a ten mały skok to faktycznie przez drugi pękający
Taki mam plan, nie wiem czy mąż go podzieladobrze dobrze, dzisiaj i jutro też koniecznie!
u mnie wczoraj USG było chyba dopiero po pęknięciu bo jeszcze żadnego płynu nie było widaćJa mam dzisiaj gina o 17:20, ale nie wiem czy zobaczy już jakieś ciałko żółte, bo temp tak nie wskazuje jednoznacznie, że już po. Chyba, że jeszcze drugi pęka lewy jajnik mnie bolał wczoraj i pół nocy, dzisiaj tak lekko pobolewa. Mam nadzieję, że owu była wczoraj, a ten mały skok to faktycznie przez drugi pękający
Byłoby super, ale szczerze w to wątpię ostatnio już 10 dpo miałam betę 15, chociaż cokolwiek powinno by już wyjść. A jeśli byłoby to późne zagnieżdżenie, to też nie wiem czy dobrzemogło być jeszcze za wcześnie