Brownie1992
Moderator
Tak na tej dawce 2x1 po 2.5 mgSzybko pójdzie
To na lamecie tak ci przyspieszyło?
Dobrze że zatrzonowałam wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na tej dawce 2x1 po 2.5 mgSzybko pójdzie
To na lamecie tak ci przyspieszyło?
a dużo pęcherzyków Ci urosło?Tak na tej dawce 2x1 po 2.5 mg
Ciekawe co na niej wyhodujeszTak na tej dawce 2x1 po 2.5 mg
Nie wiem bo ustawiłam sobie monitoring na 9 dzien cyklu tak jak ostatnio. Czyli mam w niedziele ranoa dużo pęcherzyków Ci urosło?
hahaha a nie da się przesunąć? Ja w tym cyklu byłam w 9 dc to już na ostatni moment udało się zobaczyć bo miały powyżej 20 mm i dzień po zastrzykNie wiem bo ustawiłam sobie monitoring na 9 dzien cyklu tak jak ostatnio. Czyli mam w niedziele rano
A tu już może być po ptokach
Średnio bo miałam iść dziś ale nie sądziłam ze w 7 dc cyklu coś będzie. Poza tym wyjeżdżamy na imprezę i wracamy specjalnie na wieczór żebym mogła w niedzielę skoczyćhahaha a nie da się przesunąć? Ja w tym cyklu byłam w 9 dc to już na ostatni moment udało się zobaczyć bo miały powyżej 20 mm i dzień po zastrzyk
Dwa razy miałam sytuację, że @ przyszedł mimo wyzszej temperatury ale zazwyczaj spada 36.60Dziewczyny, ile dni przed @ spada wam temperatura? U mnie dziś 11dpo a temperatura wciąż w górę…
11 dni po to nadal wcześnie, ile masz dniową tą fazę?Dziewczyny, ile dni przed @ spada wam temperatura? U mnie dziś 11dpo a temperatura wciąż w górę…
Rozumiem, ale chociaż testy owulacyjne coś powiedzą, bo mi np nie wychodząŚrednio bo miałam iść dziś ale nie sądziłam ze w 7 dc cyklu coś będzie. Poza tym wyjeżdżamy na imprezę i wracamy specjalnie na wieczór żebym mogła w niedzielę skoczyć