reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
bo myślę, że to loteria.
Kiedyś była nawet dziewczyna co badała w jedynym tyg dwa razy nasienie tzn jej facet 😅 i różniło się dosyć mocno 🤷🏻‍♀️
Zresztą nie oszukujmy się bo nie wierzę, że patologia ma super nasienie..
no i przecież nawet mamy na forum dziewczynę, której facet robił badania w grudniu i wyszła morfo 0% i 7mln na ml. To nawet nie zdążyli doczekać styczniowej wizyty u androloga, bo już w grudniu się okazało, ze jest w ciazy.

można próbkę dostarczyć do labo :)
myślałam o tym, ale mąż storpedował ten pomysł, bo trzeba w określonym czasie dostarczyć próbkę, a u nas to niemożliwe. Proponowałam mu nawet wynajęcie hotelu w pobliżu kliniki i później romantico noc, ale powiedział, że aż tak się nie chce wygłupiać

myślałam o tym, ale mąż storpedował ten pomysł, bo trzeba w określonym czasie dostarczyć próbkę, a u nas to niemożliwe. Proponowałam mu nawet wynajęcie hotelu w pobliżu kliniki i później romantico noc, ale powiedział, że aż tak się nie chce wygłupiać
myślę, że pierwsze badanie jest mocno stresujące ale kolejne to bardziej zadaniowo. Mój teŻ przed pierwszym się mocno stresował, kolejne to było na zasadzie wszedł i wyszedł 😅

A przy badaniu nasienia można wejść z chłopem do tego pokoju? Czy on musi sam tam walczyć

reklama
myślę, że pierwsze badanie jest mocno stresujące ale kolejne to bardziej zadaniowo. Mój teŻ przed pierwszym się mocno stresował, kolejne to było na zasadzie wszedł i wyszedł 😅
Mój to już ma gdzieś. Jak robił badania w prywatnej klinice to tam pokój jakiś na końcu korytarza. wyciszony. A na NFZ to normalnie pokój taki, ze mówi, że on se konia wali a tu ludzie pod drzwiami sie śmieją i gadają :D nie wpsominając, że nie ma zżadnego okienka na zostawienie spermy, tylko trzeba wyjść z tą próbką i radośnie się przeparadować przez korytarz :D ale już mu to obojętne było. Też zadaniowo podchodzi.

Do góry