MyszkaMiki30
Fanka BB :)
chyba nie wierzę w takie testykurde, @Myszko pisała chyba, że można kupić testy domowe do badania nasienia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba nie wierzę w takie testykurde, @Myszko pisała chyba, że można kupić testy domowe do badania nasienia!
wg opisu on bada tylko czy w nasieniu są plemniki czyli bez sensu bo mogą być nieruchome i MartweJa widziałam coś takiego w Super Pharm ale ile jest to miarodajne…
jest też taki co niby też ruchliwość badawg opisu on bada tylko czy w nasieniu są plemniki czyli bez sensu bo mogą być nieruchome i Martwe
Sa na allegro testy męskiej płodności. Ale my nie próbowaliśmy ich jak działają.albo w domu taki mikroskop do badań
Za stówkę nie znalazłamW sumie za stówkę to można mieć badanie nasienia w laboratorium więc myślę, że takie testy są bez sensu
ale po badaniu nasienia w labie dwa dni traumyW sumie za stówkę to można mieć badanie nasienia w laboratorium więc myślę, że takie testy są bez sensu
po 30 dyszek to drogieZa stówkę nie znalazłam
Ale te na Allegro są po 30 dyszki
ale ten też pokazuje tylko ilość plemników a w sumie ilość nic nie daje bo mogą być ujoweZa stówkę nie znalazłam
Ale te na Allegro są po 30 dyszki