reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja mam dla Was na dzisiaj temat poważny. Mianowicie feminatywy (jeśli ktoś nie wie są to żeńskie końcówki słów). Czy używacie? Czy przeszkadza Wam, że ktoś np. w stosunku do Was używa / nie używa? Czy w ogóle zwracacie na to uwagę? Wiadomo, część z nich jest przyjęta już od dawien dawna w naszym języku np. nazwy zawodów kucharz - kucharka, nauczyciel - nauczycielka. Bardziej mi chodzi o nowomodę językową czyli chirurg - chirurżka, czy też związane z moim zawodem inżynier - inżyniera (omg!!!), albo rektor - rektora.
Dostaję dreszczy jak słyszę psycholożka 🤦🏼‍♀️

Nie, napiszesz na 100%!

Seth Meyers Please GIF by Late Night with Seth Meyers
Neee... jeszcze żadnego testu przykładowego nie udało mi się zdać na 100%. Maksymalnie miałam 96%.

dostałam od koleżanki horieny, bo ona już nie potrzebuje i zużyję je, żeby się nie zmarnowały, ale czarno to widzę xd no chyba, że znowu będę myślała, że nie mam owulacji i zajdę w ciążę jak poprzednio xdd
W pierwszym cyklu stosowania wyłapałam pik, ale w poprzednim nic nie złapały, a owu potwierdziłam monitoringiem. DL zdecydowanie dużo lepsze, ale skoro teraz mam obie firmy to z ciekawości porównam 🙂

reklama
W pierwszym cyklu stosowania wyłapałam pik, ale w poprzednim nic nie złapały, a owu potwierdziłam monitoringiem. DL zdecydowanie dużo lepsze, ale skoro teraz mam obie firmy to z ciekawości porównam 🙂
testy tej firmy to trochę wróżenie z fusów wg mnie xd ale fajny eksperyment jak masz z dwóch różnych firm na raz. Ja mam jeszcze z clearblue to jak ten cykl będzie znowu pechowy to w przyszłym miesiącu mogę zrobić porównanie 3 firm :D

Do góry