anyżowa
Fanka BB :)
Dobry wynik, musi być dobrze, żeby tylko pytania z kosmosu się nie trafiłyNeee... jeszcze żadnego testu przykładowego nie udało mi się zdać na 100%. Maksymalnie miałam 96%.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wynik, musi być dobrze, żeby tylko pytania z kosmosu się nie trafiłyNeee... jeszcze żadnego testu przykładowego nie udało mi się zdać na 100%. Maksymalnie miałam 96%.
w hebe kosztują 19,99 ..Domowe Laboratorium można kupić stacjonarnie w hebe? Ktoś tutaj tak ostatnio pisał, czy mi się przewidziało?
W basenie mam wrażenie jest tłoczno, ktoś skacze, chlapie, drze jape, i plynie kolo Twoich nóg. Nad morzem przestrzeń, mimo tlocznych plaż, w wodzie jest przestrzeń. Tylko woda z basenu wygrywa z wodą z morza jest cieplejsza.Ej dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
Ja dziś między obowiązkami obejrzałamJa tego nie dokończyłam oglądać, dla mnie za ciężki jakiś ten serial
W lipcu na Fuercie była cieplejsza w morzuW basenie mam wrażenie jest tłoczno, ktoś skacze, chlapie, drze jape, i plynie kolo Twoich nóg. Nad morzem przestrzeń, mimo tlocznych plaż, w wodzie jest przestrzeń. Tylko woda z basenu wygrywa z wodą z morza jest cieplejsza.
*oceanieW lipcu na Fuercie była cieplejsza w morzu
Dziękuję! W takim razie zaraz poczynię zakupy na allegro
No to już wiemy, że mamy na pewno dwie Agnieszki na grupieUfff ale się wyspałam! Byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa desperadosy i mam zamiar je wypić ze smakiem co do korków w miastach.. na mojej pięknej podhalańskiej wsi, kiedy sezon się zaczyna w pełni… podjęli decyzje o zerwaniu asfaltu na odcinku 4km, budują mostki, robią ścieżkę rowerową a to wszystko na drodze wojewódzkiej Polska! Teraz już się w góry nie będzie jechać 3h tylko 187362846h… a my mieszkańcy ochujejemy wkurwili mnie w ogóle w robocie bo mam jutro nockę, jeszcze zmieniam kolegę godzinę wcześniej wiec w sumie idę na 13h a Komendat stwierdził, ze noooo Pani Agnieszko TRZEBA BY JUTRO JECHAĆ NA STRZELANIE, WPISZE SE PANI NADGODZINKI xD także na 12 jadę na strzelanie do powiatu, do domu i do pracy… a w dupie mam te jego 3 nadgodzinki czyli aż 79zl xd no!
I kogo jeszcze mamy oprócz Agnieszek?No to już wiemy, że mamy na pewno dwie Agnieszki na grupie