reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Neee... jeszcze żadnego testu przykładowego nie udało mi się zdać na 100%. Maksymalnie miałam 96%.
Dobry wynik, musi być dobrze, żeby tylko pytania z kosmosu się nie trafiły
james franco please GIF

reklama
Ej dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
W basenie mam wrażenie jest tłoczno, ktoś skacze, chlapie, drze jape, i plynie kolo Twoich nóg. Nad morzem przestrzeń, mimo tlocznych plaż, w wodzie jest przestrzeń. Tylko woda z basenu wygrywa z wodą z morza 😁😁😁 jest cieplejsza.

Ufff ale się wyspałam! Byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa desperadosy i mam zamiar je wypić ze smakiem 🤣 co do korków w miastach.. na mojej pięknej podhalańskiej wsi, kiedy sezon się zaczyna w pełni… podjęli decyzje o zerwaniu asfaltu na odcinku 4km, budują mostki, robią ścieżkę rowerową a to wszystko na drodze wojewódzkiej 🤦‍♀️🤣 Polska! Teraz już się w góry nie będzie jechać 3h tylko 187362846h… a my mieszkańcy ochujejemy 🤣 wkurwili mnie w ogóle w robocie bo mam jutro nockę, jeszcze zmieniam kolegę godzinę wcześniej wiec w sumie idę na 13h a Komendat stwierdził, ze noooo Pani Agnieszko TRZEBA BY JUTRO JECHAĆ NA STRZELANIE, WPISZE SE PANI NADGODZINKI xD także na 12 jadę na strzelanie do powiatu, do domu i do pracy… a w dupie mam te jego 3 nadgodzinki czyli aż 79zl xd no! 🤬

Ufff ale się wyspałam! Byłam na zakupach, kupiłam sobie dwa desperadosy i mam zamiar je wypić ze smakiem 🤣 co do korków w miastach.. na mojej pięknej podhalańskiej wsi, kiedy sezon się zaczyna w pełni… podjęli decyzje o zerwaniu asfaltu na odcinku 4km, budują mostki, robią ścieżkę rowerową a to wszystko na drodze wojewódzkiej 🤦‍♀️🤣 Polska! Teraz już się w góry nie będzie jechać 3h tylko 187362846h… a my mieszkańcy ochujejemy 🤣 wkurwili mnie w ogóle w robocie bo mam jutro nockę, jeszcze zmieniam kolegę godzinę wcześniej wiec w sumie idę na 13h a Komendat stwierdził, ze noooo Pani Agnieszko TRZEBA BY JUTRO JECHAĆ NA STRZELANIE, WPISZE SE PANI NADGODZINKI xD także na 12 jadę na strzelanie do powiatu, do domu i do pracy… a w dupie mam te jego 3 nadgodzinki czyli aż 79zl xd no! 🤬
No to już wiemy, że mamy na pewno dwie Agnieszki na grupie ;)

reklama
Do góry