reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
dobra sprawdziłam sobie oferty Tui z Wawy i faktycznie mają wylot o 4.05 dnia następnego co dla mnie jest totalnie bez sensu. Bo pisze oferta np od 20 do 27lipca a wylot 28 lipca o 4.05. 🤬🤬 Więc sprawdź dokładnie w umowie do kiedy hotel (ile dób) i jak coś to walcz 😈
edit: jednak 8 noclegów. Czyli albo tui odjebalo i za mało zarezerwowało albo hotel odpierdolił 🤬

Nie lece wiecej z tymi chujami
wiem, że mi łatwo mówić, ale... Olej to teraz. Masz jeszcze kilka pięknych godzin do spędzenia, weź wytrzonuj starego tak, że aż im z zemsty łóżko zarwiecie i spędźcie resztę ostatniego dnia wakacji na maxa. Wkurwiac się i walczyć o swoje będziecie jutro - szkoda Waszych pięknych i wymarzonych wakacji na tych pędraków

reklama
To naszym "znajomym" kilka lat temu, podczas wakacji, w dzień przed wylotem obsługa ukradła a potem schowała dowody osobiste. Pojechaliśmy do Turcji całą paczką i w hotelu poznaliśmy grupę polaków więc ekipa była spora, sporo było alko, śmiechów i ogólnie zabawy że cały hotel słyszał. Najbardziej wyróżniała się jedna para którą tam poznaliśmy- koleś typowy koks, figo fago co to nie on, ciągle chodził nawolony no i nie był zbyt przyjemny dla obsługi hotelowej. Nad ranem, nawaleni, w dniu wylotu nas obudzili że dowodów nie mają chociaż je zawsze zostawiali w pokoju, przeszukali pokój i czysto. Rezydent cichociemny, zaczał ich straszyć kosztami i konsulatem, skończyło się na awanturze w recepcji bo kamer nie chcieli pokazać z holu do ich pokoju, pech chciał że jak poszłam kolejny raz pomóc szukać dowodu to z ich pokoju wychodził właśnie koleś z obsługi i nagle dowody się znalazły w pokoju 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
Do góry